Case

Oplevering website SieTec Industrial Automation

2 min leestijd

SieTec Industrial Automation is een bekende naam in de regio, voor meerdere grote bedrijven ontwerpen en implementeren ze automatiseringsoplossingen. Net als Nederdesign focussen zij zich op maatwerkoplossingen: een goede match dus.

Oplevering website SieTec Industrial Automation

Case informatie

Klant
Sietec Industrial Automation
Oplevering
Juni 2023
Type
Website

Tijd voor wat nieuws

Nog niet zo lang geleden heeft SieTec zich gevestigd in een gloednieuw pand in Terneuzen, ook is er sprake van uitbreiding naar Roosendaal. Samen met het nieuwe pand is heeft SieTec een bedrijfsbrochure laten ontwikkelen. Hierin zijn nieuwe huisstijl elementen opgenomen die overal in terugkomen zoals in het nieuwe pand en op de bedrijfswagens. Behalve op de oude website. Deze bood in principe alle nodige informatie, maar was met alle nieuwe ontwikkelingen en de nieuwe huisstijlelementen aan vervanging toe. Door een connectie binnen SieTec kwamen ze bij Nederdesign terecht.  Na een duidelijke offertepresentatie was het al snel duidelijk: dit gaat een prettige samenwerking worden.

De aanpak

Binnen Nederdesign werken we met een 7 wekelijkse planning, waarbij we iedere week aan een ander onderdeel werken van de website. Van het technisch ontwerp waarin we functionaliteiten, doelen en benodigde pagina’s bepalen naar de ontwerpfase tot bouwen en opleveren. Dit alles doen we samen met de klant.

SieTec bood ons veel informatie vooraf door het aanbieden van de brochure die ze ook met klanten delen. Hieruit hebben we veel input voor de site kunnen halen, van huisstijlelementen voor het ontwerp tot de input voor de teksten.

Functie, inhoud en ontwerp komen samen

Samen met SieTec zijn we tot een website gekomen die past bij de huisstijl van SieTec en die er naast goed uitziet, ook nog eens heel soepel werkt. De ietwat beperkte teksten van de bestaande site hebben we gecombineerd met de teksten uit de brochure en voilà, ook inhoudelijk biedt de website veel informatie over alle mogelijkheden van SieTec. En… hier is ruimte voor uitbreiding, zo kunnen we tot in het kleinste detail duidelijk maken wat er allemaal kan met de dienstverlening.

De samenwerking

We hebben fijn kunnen samenwerken met SieTec. Het liefst werken wij met een goede combinatie tussen input en vrijheid. Deze combinatie was zeker aanwezig bij SieTec, de brochure en ideeën van het team boden input en daarnaast hebben wij zelf ook de vrijheid gehad om echt een toffe website neer te zetten.

Zichtbaarheid creëren voor de nieuwe site

We hebben de teksten geschreven op basis van een gedegen zoekwoordenonderzoek. Omdat het bij een nieuwe website vaak lastig is om goed zichtbaar te zijn pakken we dit maandelijks op voor de website. We onderhouden teksten, schrijven extra teksten voor de diensten en zorgen dat de website (SEO)technisch goed in elkaar steekt. Zo zien de juiste mensen de website!

Ook interessant

Oplevering website FestiBO
2 min leestijd

Oplevering website FestiBO

Case: Van BO2 naar FestiBO, met een passende nieuwe website. Dat was de wens van de Juniorkamer Zeeuwsch-Vlaanderen.

Lees meer
Oplevering website Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen
Oplevering – Configurator Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering – Configurator Zeeland Boten

Case: Zelf je eigen boot samenstellen? Een droom van velen die werkelijkheid kan worden bij Zeeland Boten. Met de configurator kies je de kleur, afwerking en accessoires van jouw boot.

Lees meer
Bekijk alle berichten