Case

Oplevering website Stichting Stadsbelang Axel

2 min leestijd

Stichting Stadsbelang Axel maakt zich sterk voor de inwoners van Axel. Ze treden o.a. op als gesprekspartner voor de gemeente, Woongoed en informeren inwoners graag via de website over het wel en wee in Axel.

Oplevering  website Stichting Stadsbelang Axel

Case informatie

Klant
Stadsbelang Axel
Oplevering
Juli 2023
Type
Website

Wat hebben we voor ze gerealiseerd?

De leden van de stichting vonden het tijd voor een nieuwe eenvoudige website waarmee ze informatie kunnen delen. Irene heeft ons benaderd, aangezien we wel eens samenwerken met haar als vertaalster. Transparantie is één van de speerpunten en dit moest ook online naar voren komen.  

Een transparante website

Na diverse mailtjes waarin we de eerste mogelijkheden bespraken werd ons de opdracht gegund. We spraken met de leden van Stadsbelang Axel af om te sparren over de vormgeving en inhoud van de nieuwe website. Het moest een transparante website worden waarin de Stadsraad eenvoudig informatie kan delen, zowel intern als openbaar. Na het presenteren van het ontwerp ging onze backend-developer Rob aan de slag met de bouw van de website.

Koersplan

Stadsbelang geeft gevraagd en ongevraagd advies over de stad Axel met als doel Axel op de kaart te zetten en te houden. Ze stelden hiervoor een “koersplan” op en dit plan neemt een prominente plaats in op de website. Communicatie en transparantie staan namelijk hoog in het vaandel van deze stichting. Voor ons internet profs de opdracht om de transparantie te vertalen naar de website. Voor ons websitebouwers geen spannende website, maar wel één waar we met veel voldoening aan gewerkt hebben.

De samenwerking

Samenwerken met Irene en de andere bestuursleden was voor ons erg fijn. Ze wisten heel goed wat ze willen, leveren de teksten en foto’s voor op de site aan zodat wij deze direct in het CMS konden invoeren.

Ook interessant

Oplevering nieuwe website - DELTA Ride for the Roses
Oplevering Website – Maas Afbouw
2 min leestijd

Oplevering Website – Maas Afbouw

Case: Als je al bekend bent met Nederdesign is de keuze voor een nieuwe websitebouwer natuurlijk zo gemaakt. Omdat de klik er al was tussen Nederdesign en Erwin van Maas Afbouw leek de samenwerking onvermijdbaar.

Lees meer
Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo
2 min leestijd

Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo

Case: Stichting PaCo is de personeelsstichting van Elopak in Terneuzen. Jaarlijks organiseren ze meerdere evenementen voor hun deelnemers die steeds goed bezocht worden. Zo goed, dat er voor evenementen meer vraag is dan aanbod.

Lees meer
Bekijk alle berichten