Case

Oplevering website Stichting Stadsbelang Axel

2 min leestijd

Stichting Stadsbelang Axel maakt zich sterk voor de inwoners van Axel. Ze treden o.a. op als gesprekspartner voor de gemeente, Woongoed en informeren inwoners graag via de website over het wel en wee in Axel.

Oplevering  website Stichting Stadsbelang Axel

Case informatie

Klant
Stadsbelang Axel
Oplevering
Juli 2023
Type
Website

Wat hebben we voor ze gerealiseerd?

De leden van de stichting vonden het tijd voor een nieuwe eenvoudige website waarmee ze informatie kunnen delen. Irene heeft ons benaderd, aangezien we wel eens samenwerken met haar als vertaalster. Transparantie is één van de speerpunten en dit moest ook online naar voren komen.  

Een transparante website

Na diverse mailtjes waarin we de eerste mogelijkheden bespraken werd ons de opdracht gegund. We spraken met de leden van Stadsbelang Axel af om te sparren over de vormgeving en inhoud van de nieuwe website. Het moest een transparante website worden waarin de Stadsraad eenvoudig informatie kan delen, zowel intern als openbaar. Na het presenteren van het ontwerp ging onze backend-developer Rob aan de slag met de bouw van de website.

Koersplan

Stadsbelang geeft gevraagd en ongevraagd advies over de stad Axel met als doel Axel op de kaart te zetten en te houden. Ze stelden hiervoor een “koersplan” op en dit plan neemt een prominente plaats in op de website. Communicatie en transparantie staan namelijk hoog in het vaandel van deze stichting. Voor ons internet profs de opdracht om de transparantie te vertalen naar de website. Voor ons websitebouwers geen spannende website, maar wel één waar we met veel voldoening aan gewerkt hebben.

De samenwerking

Samenwerken met Irene en de andere bestuursleden was voor ons erg fijn. Ze wisten heel goed wat ze willen, leveren de teksten en foto’s voor op de site aan zodat wij deze direct in het CMS konden invoeren.

Ook interessant

Oplevering website FestiBO
2 min leestijd

Oplevering website FestiBO

Case: Van BO2 naar FestiBO, met een passende nieuwe website. Dat was de wens van de Juniorkamer Zeeuwsch-Vlaanderen.

Lees meer
Oplevering website Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen
Oplevering – Configurator Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering – Configurator Zeeland Boten

Case: Zelf je eigen boot samenstellen? Een droom van velen die werkelijkheid kan worden bij Zeeland Boten. Met de configurator kies je de kleur, afwerking en accessoires van jouw boot.

Lees meer
Bekijk alle berichten