Case

Oplevering website Secure4u

2 min leestijd

Secure4u is dé specialist op het gebied van beveiliging, installatie en onderhoud. Ze hebben alles in huis om jouw bedrijf of woning te beveiligen tegen inbraak, brand en ongewenste bezoekers.

Oplevering website Secure4u

Case informatie

Klant
Secure4u
Oplevering
Januari 2023
Type
Website

De mogelijkheden voor een nieuwe website

Nadat Secure4u ons enkele jaren geleden heeft geholpen met de databekabeling op kantoor, heeft Michel van Secure4u ons eind vorig jaar gevraagd naar de mogelijkheden van een nieuwe website. Ze bouwden altijd hun eigen website, maar door tijdsgebrek wilden ze het graag uitbesteden aan een voor hen bekende partij.

We zijn op bezoek gegaan in Biervliet om de mogelijkheden en hun wensen te bespreken. Op basis van dit gesprek hebben we ze een offerte aangeboden voor een nieuwe website. Michel en Jacky hebben ons de opdracht gegund.

De Nederdesign aanpak

Met het hele team bespraken we de wensen van Secure4u waarna onze front-end developer aan de slag is gegaan met het wireframe; een eerste schets van de nieuwe website. Op basis hiervan is het  ontwerp van de nieuwe website gemaakt wat we vervolgens gepresenteerd hebben aan Jacky en Michel.

Het ontwerp werd enthousiast ontvangen, maar ze wilden nog wel een aantal aanpassingen. De aanpassingen hebben we aangepast in het ontwerp waarna de nieuwe website is gebouwd.   

Een overzichtelijke website

De nieuwe website voor Secure4u is erg overzichtelijk. De verschillende diensten komen duidelijk naar voren zodat bezoekers in één oogopslag kunnen zien wat Secure4u te bieden heeft.

We wilden graag referenties tonen op de website. Ze hebben voor zeer uiteenlopende en ook zeer aansprekende bedrijven de beveiliging mogen realiseren. In de beveiligingsbranche kan niet uitgebreid verteld worden wat ze hebben gedaan voor klanten en is het niet mogelijk om te werken met showcases of klantinterviews. We kozen ervoor om de bedrijfslogo’s te vertonen als referentie. Onderaan iedere pagina zie je een slider met bedrijfslogo’s.

Ondernemers die weten wat ze willen

Michel en Jacky weten wat ze willen. Ze staan voor hun zaak en hebben een duidelijke visie op hun bedrijf en dus ook op hun website. Dit vonden we erg fijn, ook al beperkte het soms onze creatieve mogelijkheden. Ze reageerden snel en duidelijk. Stonden open voor nieuwe invalshoeken en zelfs een nieuwe steunkleur (blauw) op de website. Samen zijn we tot dit resultaat gekomen.

Ook interessant

Oplevering boekingsmodule Varen op het Veerse Meer
Ruim 30% CTR met een relevante zoekcampagne voor Het Blije Kratje
Oplevering webshop ABC Akoestiek
2 min leestijd

Oplevering webshop ABC Akoestiek

Case: De connectie met Robbie en Barbara was er al. Daarom was ook de keuze voor samenwerking met Nederdesign zo gemaakt. De wens een webshop voor een bijzonder product: akoestische panelen.

Lees meer
Bekijk alle berichten