CaseOplevering VeryBest

3 min leestijd
Sander Bruggeman

Heb je ingrediënten, of ‘restjes’, in de koelkast óf voorraadkast liggen? Kijk dan eens op de receptenwebsite van VeryBest. Je voert je ingrediënten in, met als resultaat dat er áltijd een recept uitkomt dat je kunt bereiden.

Oplevering VeryBest

Binnen de online marketing zorgt Nederdesign voor alle randvoorwaarden. De website moet goed zijn. Zo ook de online marketingstrategie. We zorgen voor meer kwalitatieve bezoekers en zorgen voor meer conversies op de website. Dit kan alleen als het product of de dienst ook goed is én er behoefte aan is. We doen het in onze filosofie voor de klant, maar zeker ook samen met de klant.

Altijd een nieuw pareltje

Stephanie Verhoek, eigenaar van Very Best is zeer tevreden. ‘Bij Nederdesign komt er iedere keer een nieuw pareltje uit.’ Als een klant dát zegt, dan mag je erg trots zijn. Iedere website heeft natuurlijk een aantal vaste elementen. Het zit er juist in om deze elementen iedere keer weer op een verrassende manier te tonen. En die ook weer passen binnen de huisstijl van de klant. Voor Very Best deden we dat!

Transparant projectplan

Sander Bruggeman: ‘Wanneer een klant aangeeft wat zijn of haar budget is, kunnen we hier heel goed rekening mee houden. Dit doen we door te prioriteren. Welke functionaliteiten zijn een must have voor succes en welke zijn dat minder? Daarna maken we inzichtelijk wat de kosten per onderdeel (functionaliteit) zijn. De laatste stap is schrappen tot je binnen het budget valt. Wenst de klant andere keuzes? Dan is dat direct zichtbaar wat de impact op het budget of op het succes is. Zo kom je samen tot een transparant projectplan.’

Gaaf concept, leuke uitdaging

‘We vinden het concept heel gaaf dat je kunt aangeven hoeveel je wilt uitgeven voor een recept en welke producten erin moeten. Zo kun je inspiratie opdoen voor nieuwe gerechten, bv. op basis van de producten die je nog in huis hebt. Ook de koppeling met het assortiment van Albert Heijn vinden we erg tof.’

Samen haar bedrijf laten groeien

Stephanie’s aanstekelijkheid werkt erg enthousiast. Ze weet wat ze wil en gaat er vol voor, ze is erg ondernemend. Samen zoeken we steeds naar de juiste vervolgstap op de website, zodat we samen haar bedrijf laten groeien. De volgende stap is het uitbouwen van het verdienmodel van de receptenwebsite. Daar hebben we beiden leuke ideeën voor!

Online marketing

Davina Schot: ‘Het is een totaal ander soort website dan de gemiddelde websites die wij bouwen. Vaak gaat het om producten of dienstverlening gericht op B2B of B2C. Nu hebben we het over recepten, lekker eten en slim om gaan met producten en verspilling voorkomen. Dat maakt het tof om samen met haar plannen te maken voor social media berichten. Ook het signaleren van trends in gerechten, bijv. richting de feestdagen is leuk om te doen. Je wordt er zelf ook extra vrolijk van.’

Sander Bruggeman
Sander BruggemanEigenaar

Met websites en online marketing ondersteun ik ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid.

Je website combineren met online marketing?

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op

Ook interessant

Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case:Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Oplevering: Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering: Zeeland Boten

Case:Varen draait vooral om genieten. Dat weten ze bij Zeeland Boten als geen ander. Daarom nemen ondernemers Stefan en Daan met plezier jouw zorgen uit handen. Een boot kopen, leasen of stallen, het kan allemaal bij hun bedrijf in Middelburg.

Lees meer
Oplevering: Speelnest
4 min leestijd

Oplevering: Speelnest

Case:Op de website van Speelnest vind je een bonteverzameling van artiesten die hun voorstellingen aanbieden. Deze worden overzichtelijk getoond op de gloednieuwe, speelse website. Je kunt contact opnemen met de artiesten of advies opvragen bij Speelnest!

Lees meer
Bekijk alle berichten