Case

Oplevering: Speelnest

4 min leestijd

Nederdesign mocht de website van Speelnest bouwen. Dit op basis van het ontwerp van Anny Maes. In eerste instantie zou Anny enkel een aantal illustraties maken. Maar al snel kwam er een volledig ontwerp uit. Erg leuk, vrolijk en speels!

Lappie Lapstok, oftewel Marisa Laperdix, is de oprichtster van Speelnest. Tijdens de pandemie vielen veel van haar opdrachten weg en is ze op zoek gegaan naar een nieuwe bron van inkomsten: Speelnest!

Oplevering: Speelnest

Case informatie

Klant
Lappie Lapstok
Oplevering
November 2022
Type
Webapplicatie

Optimaal eindresultaat

Sander: ‘We hebben veel ideeën besproken tijdens de start van het project. We hebben Marisa haar plannen aangehoord en aangegeven wat de impact is qua tijd en kosten. Ook hebben we gericht advies gegeven over wat wel en niet mogelijk is. Zo kon ze steeds een goede afweging maken en heeft ze uiteindelijk een goed onderbouwde zakelijke beslissing kunnen maken. Wij mochten aan de slag en de website van Speelnest bouwen. Tijdens de bouw is het project een aantal keer aangepast. Dat vinden we niet erg, want het eindresultaat wordt er ook beter van.’

Laagdrempelig boekingsbureau

‘Marisa heeft heel goed over het concept nagedacht. Speelnest is een boekingsbureau dat het net even anders aanpakt dan de reguliere boekingsbureaus. Je betaalt geen vaste fee om op de website te staan, maar een percentage per boeking. Hiermee wordt het voor artiesten laagdrempelig om zich aan te sluiten bij Speelnest.’

Overzichtelijk dashboard

De website beschikt ook over een dashboard, dit was een vereiste. De artiesten, voorstellingen en boekingen moeten namelijk beheerd worden. Zo heeft Marisa een duidelijk overzicht en kan ze de website via het dashboard goed onderhouden. Ze beheert zelf de artiestenpagina’s, de voorstellingpagina’s én ziet welke personen een boeking hebben geplaatst.

Aanstekelijk enthousiasme

Sander: ‘Marisa is erg vrolijk, enthousiast en steekt veel energie in Speelnest. Dat werkt aanstekelijk en maakt het voor ons extra leuk om samen te werken. Buiten dat spreekt Marisa haar ondernemerschap ons erg aan. Ze gaat niet zomaar bij de pakken neerzitten, maar maakt er altijd het beste van!’

Ook interessant

441% conversiestijging door Google Ads voor Steda Housing
2 min leestijd

441% conversiestijging door Google Ads voor Steda Housing

Case: Voor een nieuw startende website is het lastig om vanaf het begin te scoren in de organische zoekresultaten, door de autoriteit van de website. Om je zichtbaarheid direct een boost te geven biedt betaald adverteren een uitkomst!

Lees meer
Oplevering bezoekersregistratie Royal Hotels
4 min leestijd

Oplevering bezoekersregistratie Royal Hotels

Case: Jens Hoogstad van Royal Hotels kwam naar ons toe met de vraag of wij een oplossing hadden voor de bezoekersregistratie van zijn hotelgasten. We zijn aan de slag gegaan met een webapplicatie, zodat bezoekers eenvoudig kunnen inchecken.

Lees meer
Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case: Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Bekijk alle berichten