CaseOplevering: Speelnest

4 min leestijd
Sander Bruggeman

Nederdesign mocht de website van Speelnest bouwen. Dit op basis van het ontwerp van Anny Maes. In eerste instantie zou Anny enkel een aantal illustraties maken. Maar al snel kwam er een volledig ontwerp uit. Erg leuk, vrolijk en speels!

Lappie Lapstok, oftewel Marisa Laperdix, is de oprichtster van Speelnest. Tijdens de pandemie vielen veel van haar opdrachten weg en is ze op zoek gegaan naar een nieuwe bron van inkomsten: Speelnest!

Oplevering: Speelnest

Optimaal eindresultaat

Sander: ‘We hebben veel ideeën besproken tijdens de start van het project. We hebben Marisa haar plannen aangehoord en aangegeven wat de impact is qua tijd en kosten. Ook hebben we gericht advies gegeven over wat wel en niet mogelijk is. Zo kon ze steeds een goede afweging maken en heeft ze uiteindelijk een goed onderbouwde zakelijke beslissing kunnen maken. Wij mochten aan de slag en de website van Speelnest bouwen. Tijdens de bouw is het project een aantal keer aangepast. Dat vinden we niet erg, want het eindresultaat wordt er ook beter van.’

Laagdrempelig boekingsbureau

‘Marisa heeft heel goed over het concept nagedacht. Speelnest is een boekingsbureau dat het net even anders aanpakt dan de reguliere boekingsbureaus. Je betaalt geen vaste fee om op de website te staan, maar een percentage per boeking. Hiermee wordt het voor artiesten laagdrempelig om zich aan te sluiten bij Speelnest.’

Overzichtelijk dashboard

De website beschikt ook over een dashboard, dit was een vereiste. De artiesten, voorstellingen en boekingen moeten namelijk beheerd worden. Zo heeft Marisa een duidelijk overzicht en kan ze de website via het dashboard goed onderhouden. Ze beheert zelf de artiestenpagina’s, de voorstellingpagina’s én ziet welke personen een boeking hebben geplaatst.

Aanstekelijk enthousiasme

Sander: ‘Marisa is erg vrolijk, enthousiast en steekt veel energie in Speelnest. Dat werkt aanstekelijk en maakt het voor ons extra leuk om samen te werken. Buiten dat spreekt Marisa haar ondernemerschap ons erg aan. Ze gaat niet zomaar bij de pakken neerzitten, maar maakt er altijd het beste van!’

Sander Bruggeman
Sander BruggemanEigenaar

Met websites en online marketing ondersteun ik ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid.

Op zoek naar een dashboard?

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op

Ook interessant

Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case:Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Oplevering VeryBest
3 min leestijd

Oplevering VeryBest

Case:Lekker eten van een 'restje' in je koelkast, het kan met de recepten van VeryBest. Voer je ingrediënt in op de website en er komt altijd een heerlijk gerecht uit.

Lees meer
Oplevering: Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering: Zeeland Boten

Case:Varen draait vooral om genieten. Dat weten ze bij Zeeland Boten als geen ander. Daarom nemen ondernemers Stefan en Daan met plezier jouw zorgen uit handen. Een boot kopen, leasen of stallen, het kan allemaal bij hun bedrijf in Middelburg.

Lees meer
Bekijk alle berichten