Case

Oplevering: Speelnest

4 min leestijd

Nederdesign mocht de website van Speelnest bouwen. Dit op basis van het ontwerp van Anny Maes. In eerste instantie zou Anny enkel een aantal illustraties maken. Maar al snel kwam er een volledig ontwerp uit. Erg leuk, vrolijk en speels!

Lappie Lapstok, oftewel Marisa Laperdix, is de oprichtster van Speelnest. Tijdens de pandemie vielen veel van haar opdrachten weg en is ze op zoek gegaan naar een nieuwe bron van inkomsten: Speelnest!

Oplevering: Speelnest

Case informatie

Klant
Lappie Lapstok
Oplevering
November 2022
Type
Webapplicatie

Optimaal eindresultaat

Sander: ‘We hebben veel ideeën besproken tijdens de start van het project. We hebben Marisa haar plannen aangehoord en aangegeven wat de impact is qua tijd en kosten. Ook hebben we gericht advies gegeven over wat wel en niet mogelijk is. Zo kon ze steeds een goede afweging maken en heeft ze uiteindelijk een goed onderbouwde zakelijke beslissing kunnen maken. Wij mochten aan de slag en de website van Speelnest bouwen. Tijdens de bouw is het project een aantal keer aangepast. Dat vinden we niet erg, want het eindresultaat wordt er ook beter van.’

Laagdrempelig boekingsbureau

‘Marisa heeft heel goed over het concept nagedacht. Speelnest is een boekingsbureau dat het net even anders aanpakt dan de reguliere boekingsbureaus. Je betaalt geen vaste fee om op de website te staan, maar een percentage per boeking. Hiermee wordt het voor artiesten laagdrempelig om zich aan te sluiten bij Speelnest.’

Overzichtelijk dashboard

De website beschikt ook over een dashboard, dit was een vereiste. De artiesten, voorstellingen en boekingen moeten namelijk beheerd worden. Zo heeft Marisa een duidelijk overzicht en kan ze de website via het dashboard goed onderhouden. Ze beheert zelf de artiestenpagina’s, de voorstellingpagina’s én ziet welke personen een boeking hebben geplaatst.

Aanstekelijk enthousiasme

Sander: ‘Marisa is erg vrolijk, enthousiast en steekt veel energie in Speelnest. Dat werkt aanstekelijk en maakt het voor ons extra leuk om samen te werken. Buiten dat spreekt Marisa haar ondernemerschap ons erg aan. Ze gaat niet zomaar bij de pakken neerzitten, maar maakt er altijd het beste van!’

Ook interessant

Oplevering nieuwe website - DELTA Ride for the Roses
Oplevering Website – Maas Afbouw
2 min leestijd

Oplevering Website – Maas Afbouw

Case: Als je al bekend bent met Nederdesign is de keuze voor een nieuwe websitebouwer natuurlijk zo gemaakt. Omdat de klik er al was tussen Nederdesign en Erwin van Maas Afbouw leek de samenwerking onvermijdbaar.

Lees meer
Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo
2 min leestijd

Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo

Case: Stichting PaCo is de personeelsstichting van Elopak in Terneuzen. Jaarlijks organiseren ze meerdere evenementen voor hun deelnemers die steeds goed bezocht worden. Zo goed, dat er voor evenementen meer vraag is dan aanbod.

Lees meer
Bekijk alle berichten