CaseOplevering: Steda Housing

2 min leestijd
Sander Bruggeman

Op zoek naar een tiny house, vakantiechalet of maatwerk woning? Bij Steda Housing staan ze voor je klaar en denken ze met je mee van begin tot eind. Jouw woonwensen staan centraal! Benieuwd wat ze voor jou kunnen betekenen? Je ontdekt het op hun splinternieuwe website.

Oplevering: Steda Housing

Wekelijkse groei

In november 2021 is het team van Nederdesign gestart met maandelijkse online marketingwerkzaamheden voor de bedrijven van Stefan van Meurs en Daan Smits: Zeeland Boten, Zeeland Aanhangwagens en Varen op het Veerse Meer. Al snel liepen ze tegen de beperkingen van de websites aan. Wat volgde was een plan voor het vernieuwen van twee websites. Dit is hen goed bevallen, waardoor ze sindsdien wekelijks contact hebben met de Internet Profs van Nederdesign. Sander: ‘Iedere week zetten we weer stappen en realiseren we een mooie groei in de bezoekersaantallen en contactmomenten.’

Chique uitstraling

De website van Steda Housing heeft een strakke uitstraling, met voornamelijk zwart-wittinten. ‘Vanuit hun logo, dat zwart-wit is, hebben we de website vormgegeven. De wens van de klant was een website met een strakke uitstraling en enkel zwart-wittinten. Hierdoor springen de foto’s van de tiny houses er erg mooi uit. Ook zorgt het voor een chique uitstraling.’

Succesvol plan

‘Stefan en Daan zijn twee ondernemende mensen die hard werken en erg tof in de omgang zijn. We krijgen veel vertrouwen van hen. Dit maakt de samenwerking extra leuk. En… het plan dat we vooraf bedacht hadden voor de website komt heel goed naar voren. We willen de bezoeker vastpakken en informeren over de verschillende modellen. We hebben nog veel in petto en de website zal nog verder uitgebouwd worden. Houd deze dus zeker in de gaten!’

Sander Bruggeman
Sander BruggemanEigenaar

Met websites en online marketing ondersteun ik ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid.

Ook samenwerken?

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op

Ook interessant

Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case:Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Oplevering VeryBest
3 min leestijd

Oplevering VeryBest

Case:Lekker eten van een 'restje' in je koelkast, het kan met de recepten van VeryBest. Voer je ingrediënt in op de website en er komt altijd een heerlijk gerecht uit.

Lees meer
Oplevering: Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering: Zeeland Boten

Case:Varen draait vooral om genieten. Dat weten ze bij Zeeland Boten als geen ander. Daarom nemen ondernemers Stefan en Daan met plezier jouw zorgen uit handen. Een boot kopen, leasen of stallen, het kan allemaal bij hun bedrijf in Middelburg.

Lees meer
Bekijk alle berichten