Case

Oplevering: Camping Tuinenburg

2 min leestijd

In 2012 realiseerden de Internet Profs van Nederdesign de eerste website van Camping Tuinenburg. Eind 2021 kwamen ze opnieuw naar Nederdesign toe… het werd tijd voor een nieuwe website! Een mooie opdracht waar met plezier aan is gewerkt.

Oplevering: Camping Tuinenburg

Case informatie

Klant
Camping Tuinenburg
Oplevering
Maart 2022
Type
Website

Groeimogelijkheden

Camping Tuinenburg is hele jaar door geopend en kent in het hoogseizoen én tijdens Hemelvaart en Pinksteren een zeer goede bezetting. In het voorjaar en in de nazomer mag de bezetting wat beter, dus daar liggen groeimogelijkheden. Een nieuwe website moet daar verandering in brengen.


Optimale webteksten

De vorige website van Camping Tuinenburg was verouderd en traditioneel opgezet. Zo werd er voornamelijk verteld vanuit het bedrijf: dit is wie wij zijn en wat wij doen. Wat vaak beter werkt, zijn teksten geschreven vanuit het probleemoplossend vermogen van een bedrijf. Iemand wil graag op vakantie, zoekt een ideale camping en wil op de website zien dat Camping Tuinenburg hieraan voldoet. Uit de gesprekken met Ferdie van Camping Tuinenburg, bleek dat men naar de camping komt voor de rust, de ruimte en om te wandelen en te fietsen in de omgeving. Ook het bourgondische en toeristische karakter van Hulst spreekt de gasten aan en de alpaca’s en kamelen op de camping maken het plaatje helemaal af. Pluspunten die dus zeker benoemd mogen worden op de nieuwe website!

Doel website

Het doel van de nieuwe website is laten zien wat Camping Tuinenburg te bieden heeft. Hiervoor heeft het team van Nederdesign de content opnieuw gerubriceerd en uiteindelijk opgedeeld in vier hoofdrubrieken: kamperen, huren, arrangementen en faciliteiten. Daarnaast moest het aannemen van boekingen makkelijker verlopen dan op de oude website. Daarom is het formulier een stuk overzichtelijker gemaakt. Sander: ‘We zijn nu in gesprek met Ferdie over het bouwen van een online boekingssysteem. Hierin kan hij alle boekingen van de camping zelf beheren. Het zou erg tof zijn wanneer dit tot een vervolg kan leiden!’

Kwalitatieve websites

Sander: ‘Het is heel leuk dat wij na tien jaar wederom het vertrouwen kregen om aan de slag te gaan met een nieuwe website voor Camping Tuinenburg. Maar minstens zo leuk is het dat de vorige website ruim zo lang online gestaan heeft. Dit betekent dus dat de websites die we bouwen van goede kwaliteit zijn.’

Ook interessant

Oplevering nieuwe website - DELTA Ride for the Roses
Oplevering Website – Maas Afbouw
2 min leestijd

Oplevering Website – Maas Afbouw

Case: Als je al bekend bent met Nederdesign is de keuze voor een nieuwe websitebouwer natuurlijk zo gemaakt. Omdat de klik er al was tussen Nederdesign en Erwin van Maas Afbouw leek de samenwerking onvermijdbaar.

Lees meer
Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo
2 min leestijd

Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo

Case: Stichting PaCo is de personeelsstichting van Elopak in Terneuzen. Jaarlijks organiseren ze meerdere evenementen voor hun deelnemers die steeds goed bezocht worden. Zo goed, dat er voor evenementen meer vraag is dan aanbod.

Lees meer
Bekijk alle berichten