Case

Oplevering: Van Opdorp Transportgroep

2 min leestijd

Voor dit familiebedrijf ging Nederdesign vol enthousiasme aan de slag. Als eerste met de online marketing, maar al snel volgde de ontwikkeling van een nieuwe website. Het resultaat en de manier waarop het tot stand is gekomen? Dat is om trots op te zijn!

Oplevering: Van Opdorp Transportgroep

Case informatie

Klant
Van Opdorp Transportgroep
Oplevering
Januari 2022
Type
Website

Van online marketing naar nieuwe website

Manon van Opdorp (Van Opdorp Transport) en Sander Bruggeman (Nederdesign) kenden elkaar al goed vanuit de Junior Kamer Zeeuws-Vlaanderen. Dit is een groep van zo'n 30 ondernemende mensen die in Zeeuws-Vlaanderen wonen en/of werken en een loyaal hart hebben aan de streek. In 2019 legde Manon de online marketing van haar bedrijf neer bij Nederdesign, maar al snel liepen de Internet Profs tegen de beperkingen van de bestaande website aan. Dit resulteerde in de plannen voor een nieuwe website. 

Drie elementen

Van Opdorp Transport is zich steeds meer aan het profileren als een transportgroep. Naast het bulktransport, tanktransport, vacuümtransport en containertransport, beschikken ze inmiddels ook over een hypermoderne tankcleaning en voorzien ze in containeropslag. Het is voor Van Opdorp Transport dan ook erg belangrijk dat deze drie elementen duidelijk naar voren komen op de nieuwe website.

Strakke en overzichtelijke website

Het duidelijk in beeld brengen van de drie takken van de transportgroep was dus de belangrijkste wens van het bedrijf. Sander: ‘Dit wilden we realiseren door het maken van een strakke website, die erg overzichtelijk is en van waaruit potentiële klanten makkelijk contact kunnen opnemen of een offerte kunnen aanvragen. Daarnaast hebben we in het ontwerp ruimte gehouden voor de mooie historie en de achtergrond van het bedrijf.’

Fris ontwerp

Het frisse design van de website is tot stand gekomen samen met Ilse de Smit van Zeeuwse Storm. Met de goede feedback van Manon van Opdorp is het huidige en definitieve ontwerp tot stand gekomen. De blauwe kleur, de mooie foto’s en natuurlijk de bedrijfsfilm springen er direct uit. Deze bedrijfsfilm wordt op de homepage weergegeven, in de header van de website. Sander: ‘Toen we het resultaat van de bedrijfsfilm zagen, konden we niet anders dan de film een prominente plek geven op de website!’

Trots!

Sander: ‘Wat worden we enthousiast van klanten zoals Van Opdorp Transport. Het is een leuk bedrijf dat heel hard werkt aan hun online zichtbaarheid. Er zijn kosten noch moeite bespaard op de website, de video én de foto’s. Het resultaat is echt fantastisch. We kunnen nog zo’n mooie website ontwerpen, maar wanneer de klant geen goede foto’s en teksten heeft, zal het resultaat niet optimaal zijn. Dat is nu wel gedaan, waardoor we oprecht trots zijn! Zowel op de klant als de website.’

Ook interessant

Oplevering nieuwe website - DELTA Ride for the Roses
Oplevering Website – Maas Afbouw
2 min leestijd

Oplevering Website – Maas Afbouw

Case: Als je al bekend bent met Nederdesign is de keuze voor een nieuwe websitebouwer natuurlijk zo gemaakt. Omdat de klik er al was tussen Nederdesign en Erwin van Maas Afbouw leek de samenwerking onvermijdbaar.

Lees meer
Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo
2 min leestijd

Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo

Case: Stichting PaCo is de personeelsstichting van Elopak in Terneuzen. Jaarlijks organiseren ze meerdere evenementen voor hun deelnemers die steeds goed bezocht worden. Zo goed, dat er voor evenementen meer vraag is dan aanbod.

Lees meer
Bekijk alle berichten