CaseOplevering: Van Opdorp Transportgroep

2 min leestijd
Sander Bruggeman

Voor dit familiebedrijf ging Nederdesign vol enthousiasme aan de slag. Als eerste met de online marketing, maar al snel volgde de ontwikkeling van een nieuwe website. Het resultaat en de manier waarop het tot stand is gekomen? Dat is om trots op te zijn!

Oplevering: Van Opdorp Transportgroep

Van online marketing naar nieuwe website

Manon van Opdorp (Van Opdorp Transport) en Sander Bruggeman (Nederdesign) kenden elkaar al goed vanuit de Junior Kamer Zeeuws-Vlaanderen. Dit is een groep van zo'n 30 ondernemende mensen die in Zeeuws-Vlaanderen wonen en/of werken en een loyaal hart hebben aan de streek. In 2019 legde Manon de online marketing van haar bedrijf neer bij Nederdesign, maar al snel liepen de Internet Profs tegen de beperkingen van de bestaande website aan. Dit resulteerde in de plannen voor een nieuwe website. 

Drie elementen

Van Opdorp Transport is zich steeds meer aan het profileren als een transportgroep. Naast het bulktransport, tanktransport, vacuümtransport en containertransport, beschikken ze inmiddels ook over een hypermoderne tankcleaning en voorzien ze in containeropslag. Het is voor Van Opdorp Transport dan ook erg belangrijk dat deze drie elementen duidelijk naar voren komen op de nieuwe website.

Strakke en overzichtelijke website

Het duidelijk in beeld brengen van de drie takken van de transportgroep was dus de belangrijkste wens van het bedrijf. Sander: ‘Dit wilden we realiseren door het maken van een strakke website, die erg overzichtelijk is en van waaruit potentiële klanten makkelijk contact kunnen opnemen of een offerte kunnen aanvragen. Daarnaast hebben we in het ontwerp ruimte gehouden voor de mooie historie en de achtergrond van het bedrijf.’

Fris ontwerp

Het frisse design van de website is tot stand gekomen samen met Ilse de Smit van Zeeuwse Storm. Met de goede feedback van Manon van Opdorp is het huidige en definitieve ontwerp tot stand gekomen. De blauwe kleur, de mooie foto’s en natuurlijk de bedrijfsfilm springen er direct uit. Deze bedrijfsfilm wordt op de homepage weergegeven, in de header van de website. Sander: ‘Toen we het resultaat van de bedrijfsfilm zagen, konden we niet anders dan de film een prominente plek geven op de website!’

Trots!

Sander: ‘Wat worden we enthousiast van klanten zoals Van Opdorp Transport. Het is een leuk bedrijf dat heel hard werkt aan hun online zichtbaarheid. Er zijn kosten noch moeite bespaard op de website, de video én de foto’s. Het resultaat is echt fantastisch. We kunnen nog zo’n mooie website ontwerpen, maar wanneer de klant geen goede foto’s en teksten heeft, zal het resultaat niet optimaal zijn. Dat is nu wel gedaan, waardoor we oprecht trots zijn! Zowel op de klant als de website.’

Sander Bruggeman
Sander BruggemanEigenaar

Met websites en online marketing ondersteun ik ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid.

Ook samenwerken?

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op

Ook interessant

Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case:Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Oplevering VeryBest
3 min leestijd

Oplevering VeryBest

Case:Lekker eten van een 'restje' in je koelkast, het kan met de recepten van VeryBest. Voer je ingrediënt in op de website en er komt altijd een heerlijk gerecht uit.

Lees meer
Oplevering: Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering: Zeeland Boten

Case:Varen draait vooral om genieten. Dat weten ze bij Zeeland Boten als geen ander. Daarom nemen ondernemers Stefan en Daan met plezier jouw zorgen uit handen. Een boot kopen, leasen of stallen, het kan allemaal bij hun bedrijf in Middelburg.

Lees meer
Bekijk alle berichten