Case

Oplevering: Hearing Pro Group

2 min leestijd

Nederdesign heeft voor Hearing Pro Group de website mogen realiseren. Deze is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk en door het type-effect dat wordt gehanteerd op de website, krijgen bezoekers direct inzicht in de meerdere toepassingen. Handig!

Oplevering: Hearing Pro Group

Case informatie

Klant
Hearing Pro Group
Oplevering
Juli 2021
Type
Website

Versterken van doelgroepen

Hearing Pro Group heeft twee belangrijke doelgroepen: bedrijven die voor hun medewerkers gehoorbescherming willen aanschaffen en particulieren die voor hun hobby of privéleven gehoorbescherming nodig hebben. Het doel van de Internet Profs van Nederdesign was het realiseren van een open website, waarbij beide doelgroepen zich gehoord voelen én waar ze elkaar kunnen versterken. Stel: een medewerker krijgt van zijn of haar baas gehoorbescherming, maar heeft daarnaast voor bijvoorbeeld zwemmen, slapen, vliegen of motorrijden ook gehoorbescherming nodig. Dan is de kans groot dat diegene hiervoor ook op de website van Hearing Pro Group kijkt. Twee vliegen in één klap.

Waardevolle online marketing

Als je een kijkje neemt op de website van Hearing Pro Group, zie je dat het realiseren van een open website is gelukt. Het is een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website. Naast het ontwikkelen van de website, voert Nederdesign maandelijks overige online marketingwerkzaamheden uit voor het bedrijf. Internet Prof Wendy: ‘Zo herschrijven we onder andere teksten, beheren het Google Mijn Bedrijf profiel waar we wekelijks een bericht inplannen, brengen in kaart hoe de website verbeterd kan worden én delen maandelijks de belangrijkste websitecijfers middels de Google Data Studio. Want… dat is zo ontzettend waardevol.’

Social mediastrategie op maat

Wanneer je op de socials van Hearing Pro Group kijkt, en dan met name op het Instagramaccount, zie je dat deze er uniek uitzien. Hier is Nathalie van Hearing Pro Group verantwoordelijk voor. En het mag gezegd worden: dat doet ze super. Het is ontzettend leuk dat het Nederdesignteam hier een bijdrage aan heeft mogen leveren door de social mediastrategie voor het bedrijf te bepalen. Een mooie samenwerking!

Mooie samenwerking

Sander van Nederdesign: ‘De samenwerking met Hearing Pro Group is op een leuke manier ontstaan. Ik ken Jordie Bolleman, de eigenaar Hearing Pro Group Zuid-West, al een lange tijd. We hebben altijd zakelijk contact gehouden, dus toen hij en zijn collega’s uit Limburg op zoek waren naar een partij om hun nieuwe website én de online marketing op te pakken, waren wij de gelukkigen!’

Ook interessant

Oplevering nieuwe website - DELTA Ride for the Roses
Oplevering Website – Maas Afbouw
2 min leestijd

Oplevering Website – Maas Afbouw

Case: Als je al bekend bent met Nederdesign is de keuze voor een nieuwe websitebouwer natuurlijk zo gemaakt. Omdat de klik er al was tussen Nederdesign en Erwin van Maas Afbouw leek de samenwerking onvermijdbaar.

Lees meer
Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo
2 min leestijd

Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo

Case: Stichting PaCo is de personeelsstichting van Elopak in Terneuzen. Jaarlijks organiseren ze meerdere evenementen voor hun deelnemers die steeds goed bezocht worden. Zo goed, dat er voor evenementen meer vraag is dan aanbod.

Lees meer
Bekijk alle berichten