CaseOplevering: Trident Safety

2 min leestijd
Sander Bruggeman

Om ervoor te zorgen dat de klanten van Trident Safety snel het benodigde veiligheidsproduct kunnen vinden, werd de hulp van Nederdesign ingeschakeld. De internet profs mochten niet alleen de nieuwe website bouwen, maar ook aan de slag met de online marketing voor dit mooie bedrijf.

Oplevering: Trident Safety

Altijd de juiste oplossing

De klanten van Trident Safety zijn doorgaans op zoek naar veiligheidsproducten. Hierbij kan het om zowel koop, huur als advies gaan. Het Unique Selling Point (USP) van Trident Safety is dat je hen altijd kan bereiken én dat ze altijd met de juiste oplossing komen. Daarom is de opvallende zoekbalk op de website een perfecte start. Potentiële klanten vinden op deze manier snel wat ze zoeken.

Makkelijk en snel contact opnemen

‘De zoekopdrachten die potentiële klanten invoeren op de website, worden door ons bijgehouden,’ vertelt Sander van Nederdesign. ‘Dit kan bruikbare informatie zijn bij het bepalen van het productassortiment van Trident Safety. De producten die je in het assortiment van Trident Safety terugvindt, zijn geen producten die je zomaar even koopt via een webshop. Advies hierbij is vaak onmisbaar. In de duidelijke verhuurcatalogus, kunnen bezoekers het product bekijken waar ze naar op zoek zijn. Vervolgens zijn er veel en snelle mogelijkheden om contact op te nemen.’

Unieke marketingstrategie

Nederdesign heeft niet alleen de website gerealiseerd voor Trident Safety, maar verzorgt ook de online marketing voor het bedrijf. Sander: ‘Voor Trident Safety werken we met onze unieke marketingstrategie: het slim combineren van alle online marketingkanalen om de doelstellingen van het bedrijf te behalen. Iedere zes maanden stellen we samen met het bedrijf nieuwe doelstellingen op en realiseren zo een online groei van Trident Safety. Hierbij zetten we in op vindbaarheid (SEO), adverteren (SEA), social media, technische optimalisaties én conversie-optimalisaties. Iedere maand sleutelen we aan de techniek, de content en zorgen we ervoor dat de doelstellingen gehaald worden. Bij Trident Safety zijn de doelstellingen gebaseerd op het aantal ingevulde contactformulieren op de website.’

Sander Bruggeman
Sander BruggemanEigenaar

Met websites en online marketing ondersteun ik ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid.

Ook samenwerken?

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op

Ook interessant

Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case:Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Oplevering VeryBest
3 min leestijd

Oplevering VeryBest

Case:Lekker eten van een 'restje' in je koelkast, het kan met de recepten van VeryBest. Voer je ingrediënt in op de website en er komt altijd een heerlijk gerecht uit.

Lees meer
Oplevering: Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering: Zeeland Boten

Case:Varen draait vooral om genieten. Dat weten ze bij Zeeland Boten als geen ander. Daarom nemen ondernemers Stefan en Daan met plezier jouw zorgen uit handen. Een boot kopen, leasen of stallen, het kan allemaal bij hun bedrijf in Middelburg.

Lees meer
Bekijk alle berichten