CaseOplevering: Trident Safety

2 min leestijd
Sander Bruggeman

Om ervoor te zorgen dat de klanten van Trident Safety snel het benodigde veiligheidsproduct kunnen vinden, werd de hulp van Nederdesign ingeschakeld. De internet profs mochten niet alleen de nieuwe website bouwen, maar ook aan de slag met de online marketing voor dit mooie bedrijf.

Oplevering: Trident Safety

Altijd de juiste oplossing

De klanten van Trident Safety zijn doorgaans op zoek naar veiligheidsproducten. Hierbij kan het om zowel koop, huur als advies gaan. Het Unique Selling Point (USP) van Trident Safety is dat je hen altijd kan bereiken én dat ze altijd met de juiste oplossing komen. Daarom is de opvallende zoekbalk op de website een perfecte start. Potentiële klanten vinden op deze manier snel wat ze zoeken.

Makkelijk en snel contact opnemen

‘De zoekopdrachten die potentiële klanten invoeren op de website, worden door ons bijgehouden,’ vertelt Sander van Nederdesign. ‘Dit kan bruikbare informatie zijn bij het bepalen van het productassortiment van Trident Safety. De producten die je in het assortiment van Trident Safety terugvindt, zijn geen producten die je zomaar even koopt via een webshop. Advies hierbij is vaak onmisbaar. In de duidelijke verhuurcatalogus, kunnen bezoekers het product bekijken waar ze naar op zoek zijn. Vervolgens zijn er veel en snelle mogelijkheden om contact op te nemen.’

Unieke marketingstrategie

Nederdesign heeft niet alleen de website gerealiseerd voor Trident Safety, maar verzorgt ook de online marketing voor het bedrijf. Sander: ‘Voor Trident Safety werken we met onze unieke marketingstrategie: het slim combineren van alle online marketingkanalen om de doelstellingen van het bedrijf te behalen. Iedere zes maanden stellen we samen met het bedrijf nieuwe doelstellingen op en realiseren zo een online groei van Trident Safety. Hierbij zetten we in op vindbaarheid (SEO), adverteren (SEA), social media, technische optimalisaties én conversie-optimalisaties. Iedere maand sleutelen we aan de techniek, de content en zorgen we ervoor dat de doelstellingen gehaald worden. Bij Trident Safety zijn de doelstellingen gebaseerd op het aantal ingevulde contactformulieren op de website.’

Sander Bruggeman
Sander BruggemanEigenaar

Met websites en online marketing ondersteun ik ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid.

Ook samenwerken?

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op

Ook interessant

Oplevering: Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering: Zeeland Boten

Case:Varen draait vooral om genieten. Dat weten ze bij Zeeland Boten als geen ander. Daarom nemen ondernemers Stefan en Daan met plezier jouw zorgen uit handen. Een boot kopen, leasen of stallen, het kan allemaal bij hun bedrijf in Middelburg.

Lees meer
Oplevering: Speelnest
4 min leestijd

Oplevering: Speelnest

Case:Op de website van Speelnest vind je een bonteverzameling van artiesten die hun voorstellingen aanbieden. Deze worden overzichtelijk getoond op de gloednieuwe, speelse website. Je kunt contact opnemen met de artiesten of advies opvragen bij Speelnest!

Lees meer
Oplevering: Zeeuwse Gronden
4 min leestijd

Oplevering: Zeeuwse Gronden

Case:Ter gelegenheid van hun nieuwe kantoor organiseerde Zeeuwse Gronden een bourgondisch diner voor de hele binnenstad van Terneuzen. Een feestelijk moment! De kaartverkoop en toegangsregistratie? Die werd gedaan met het systeem Ticket or Leave it.

Lees meer
Bekijk alle berichten