CaseOplevering: WEA Zeeland

2 min leestijd
Sander Bruggeman

De nieuwe website van WEA is niet alleen door Nederdesign gemaakt, maar in samenwerking met de communicatie-afdeling van WEA. De communicatie-afdeling heeft namelijk zelf voor het ontwerp van de website gezorgd en Nederdesign heeft dit voor hen mogen uitvoeren. Bijzonder en vooral erg leuk, omdat Nederdesign bijna geen klanten heeft die zelf hun website ontwerpen.

Oplevering: WEA Zeeland

Een extra leuke opdracht

Sander: ‘Vanaf het eerste moment is er veel contact geweest tussen ons en WEA. Wij zijn zelf begonnen met een briefing met de functionele eisen voor de website. Met dit lijstje bij de hand, zijn ze zelf aan de slag gegaan met het ontwerp. Iets wat heel bijzonder is, we hebben bijna geen klanten die zelf hun website ontwerpen. Dit wordt vaker gedaan door designbureaus, maar niet door de klanten zelf. Dat maakte deze opdracht extra leuk.’

Finetunen na oplevering, het mooiste wat er is!

Tijdens de bouw van de website zijn er meerdere opleveringen geweest. Hierdoor kon de communicatie-afdeling van WEA snel aan de slag met het vullen van de website. Terwijl zij aan het vullen waren, kon het Nederdesign-team meteen verder met het finetunen en verbeteren van de website. Sander: ‘Het finetunen en verbeteren van een website ná de oplevering is het mooiste wat er is! We vertrouwen op onze kennis, maar iedere klant en doelgroep is anders. De aanpassingen die we doen zijn, naast onze kennis, gebaseerd op statistieken. We weten bijvoorbeeld hoe ons brein reageert op kleuren en foto’s en hoe we iemand zijn aandacht moeten trekken, maar andere dingen moeten we echt meten. Bijvoorbeeld hoe Google bepaalde zoekwoorden oppakt, of hoeveel personen afhaken op een contactformulier. Wanneer er 100 personen beginnen met het invullen van een formulier, maar er slechts 14 het formulier daadwerkelijk versturen, betekent dit dat er 86 personen afhaken. We meten dan op welk veld dit gebeurt en bespreken de mogelijkheid om dit veld weg te halen. Zo zorgen we voor een zo vriendelijk mogelijke én waardevolle website.’

Sander Bruggeman
Sander BruggemanEigenaar

Met websites en online marketing ondersteun ik ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid.

Ook samenwerken?

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op

Ook interessant

Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case:Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Oplevering VeryBest
3 min leestijd

Oplevering VeryBest

Case:Lekker eten van een 'restje' in je koelkast, het kan met de recepten van VeryBest. Voer je ingrediënt in op de website en er komt altijd een heerlijk gerecht uit.

Lees meer
Oplevering: Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering: Zeeland Boten

Case:Varen draait vooral om genieten. Dat weten ze bij Zeeland Boten als geen ander. Daarom nemen ondernemers Stefan en Daan met plezier jouw zorgen uit handen. Een boot kopen, leasen of stallen, het kan allemaal bij hun bedrijf in Middelburg.

Lees meer
Bekijk alle berichten