CaseOplevering: Wooncoach

2 min leestijd
Sander Bruggeman

In de loop der tijd heeft Nederdesign al drie websites voor Wooncoach mogen bouwen. De eerste twee stammen uit 2008 en 2015, maar in 2020 werd het tijd voor een gloednieuwe website. Daarnaast maakt Nederdesign voor de online marketing van Wooncoach gebruik van een unieke zelfontwikkelde strategie.

Oplevering: Wooncoach

Tijd voor iets nieuws!

De websites uit 2008 en 2015 gingen lang mee, dit was mogelijk omdat ze altijd goed onderhouden zijn. Hierbij kun je denken aan back-ups en beveiliging van de websites. Maar na gemiddeld vijf jaar is de rek uit een website en wordt het tijd voor een nieuwe. Mensen bezoeken websites tegenwoordig vaak via hun smartphone, dus het is van belang om continu in te spelen op veranderende schermresoluties. Daarnaast spelen nieuwe technieken en vindbaarheid ook een belangrijke factor.

Vooronderzoek voor een optimaal resultaat

‘Voordat we de nieuwe website van Wooncoach gingen bouwen, hebben we onderzoek gedaan naar hun huidige website én naar die van de concurrentie.’ vertelt Sander. ‘Ook hebben we verschillende ondernemers gesproken over deze websites en de plus- en minpunten ervan. Hieruit kwamen al snel een aantal punten die we zeker mee wilden nemen voor de nieuwe website. Dit werd versterkt door de brainstormsessie die we daarna hebben gehouden. Zo zijn we samen tot de best mogelijke website gekomen.’

Unieke marketingstrategie

Niet alleen een goede website draagt bij aan online vindbaarheid. Ook online marketing speelt hier een grote rol in. Voor Wooncoach maakt Nederdesign gebruik van multi-funnel marketing. Met deze zelfontwikkelde strategie onderscheidt Nederdesign zich van andere online marketingbureaus. Sander: ‘Wij denken niet vanuit een middel, maar vanuit een doelstelling. Om de doelstelling te halen maken we een combinatie van de beste online marketingkanalen. Samen bepalen we de doelen voor het komende half jaar en de daarbij behorende strategie. Zo benutten we onze kennis van online marketing en hun kennis van de markt.’ Of dit werkt? Dat vertelt Dingena je.

Sander Bruggeman
Sander BruggemanEigenaar

Met websites en online marketing ondersteun ik ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid.

Ook samenwerken?

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op

Ook interessant

Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case:Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Oplevering VeryBest
3 min leestijd

Oplevering VeryBest

Case:Lekker eten van een 'restje' in je koelkast, het kan met de recepten van VeryBest. Voer je ingrediënt in op de website en er komt altijd een heerlijk gerecht uit.

Lees meer
Oplevering: Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering: Zeeland Boten

Case:Varen draait vooral om genieten. Dat weten ze bij Zeeland Boten als geen ander. Daarom nemen ondernemers Stefan en Daan met plezier jouw zorgen uit handen. Een boot kopen, leasen of stallen, het kan allemaal bij hun bedrijf in Middelburg.

Lees meer
Bekijk alle berichten