Case

Oplevering: Wooncoach

2 min leestijd

In de loop der tijd heeft Nederdesign al drie websites voor Wooncoach mogen bouwen. De eerste twee stammen uit 2008 en 2015, maar in 2020 werd het tijd voor een gloednieuwe website. Daarnaast maakt Nederdesign voor de online marketing van Wooncoach gebruik van een unieke zelfontwikkelde strategie.

Oplevering: Wooncoach

Case informatie

Klant
Wooncoach
Oplevering
Mei 2020
Type
Website

Tijd voor iets nieuws!

De websites uit 2008 en 2015 gingen lang mee, dit was mogelijk omdat ze altijd goed onderhouden zijn. Hierbij kun je denken aan back-ups en beveiliging van de websites. Maar na gemiddeld vijf jaar is de rek uit een website en wordt het tijd voor een nieuwe. Mensen bezoeken websites tegenwoordig vaak via hun smartphone, dus het is van belang om continu in te spelen op veranderende schermresoluties. Daarnaast spelen nieuwe technieken en vindbaarheid ook een belangrijke factor.

Vooronderzoek voor een optimaal resultaat

‘Voordat we de nieuwe website van Wooncoach gingen bouwen, hebben we onderzoek gedaan naar hun huidige website én naar die van de concurrentie.’ vertelt Sander. ‘Ook hebben we verschillende ondernemers gesproken over deze websites en de plus- en minpunten ervan. Hieruit kwamen al snel een aantal punten die we zeker mee wilden nemen voor de nieuwe website. Dit werd versterkt door de brainstormsessie die we daarna hebben gehouden. Zo zijn we samen tot de best mogelijke website gekomen.’

Unieke marketingstrategie

Niet alleen een goede website draagt bij aan online vindbaarheid. Ook online marketing speelt hier een grote rol in. Voor Wooncoach maakt Nederdesign gebruik van multi-funnel marketing. Met deze zelfontwikkelde strategie onderscheidt Nederdesign zich van andere online marketingbureaus. Sander: ‘Wij denken niet vanuit een middel, maar vanuit een doelstelling. Om de doelstelling te halen maken we een combinatie van de beste online marketingkanalen. Samen bepalen we de doelen voor het komende half jaar en de daarbij behorende strategie. Zo benutten we onze kennis van online marketing en hun kennis van de markt.’ Of dit werkt? Dat vertelt Dingena je.

Ook interessant

Oplevering nieuwe website - DELTA Ride for the Roses
Oplevering Website – Maas Afbouw
2 min leestijd

Oplevering Website – Maas Afbouw

Case: Als je al bekend bent met Nederdesign is de keuze voor een nieuwe websitebouwer natuurlijk zo gemaakt. Omdat de klik er al was tussen Nederdesign en Erwin van Maas Afbouw leek de samenwerking onvermijdbaar.

Lees meer
Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo
2 min leestijd

Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo

Case: Stichting PaCo is de personeelsstichting van Elopak in Terneuzen. Jaarlijks organiseren ze meerdere evenementen voor hun deelnemers die steeds goed bezocht worden. Zo goed, dat er voor evenementen meer vraag is dan aanbod.

Lees meer
Bekijk alle berichten