Case

Oplevering: Philippine Mosselstad

2 min leestijd

Het ontwikkelen van een nieuwe website voor Philippine Mosselstad was een leuke opdracht voor team Nederdesign. Want… de internet profs van Nederdesign zetten zich niet alleen hard in voor thuisbasis Sas van Gent, maar gaan ook graag de uitdaging voor Philippine aan!

Oplevering: Philippine Mosselstad

Case informatie

Klant
Philippine Mosselstad
Oplevering
Maart 2020
Type
Website

Een leuke uitdaging

De opdracht voor de nieuwe website van Philippine Mosselstad kwam vanuit de Philippinse horeca. Zij namen contact op met projectleider Ilse de Smit van Zeeuwse Storm. Zij heeft binnen haar netwerk twee partijen gezocht die met haar de website wilden en konden realiseren. Zo wilde reclamebureau Recht door Zee graag het ontwerp maken en Nederdesign wilde natuurlijk graag de techniek verzorgen. Omdat deze partijen al vaker samen hebben gewerkt, voor Van Opdorp Transport en BO2, was dit natuurlijk wederom een leuke uitdaging!

Bouwen aan de hand van visuals

Nederdesign heeft de website gebouwd naar aanleiding van het ontwerp van Recht door Zee. Sander vertelt erover: ‘Het ontwerp van Recht door Zee bevatte veel visuals. Hierdoor konden wij voor alle pagina’s putten uit de voorstellen en zo een toffe website maken. Want niet alle pagina’s worden ontworpen, maar wanneer de visuals gemaakt worden, kun je aan de hand daarvan aan de slag met het bouwen van de website. En omdat we al vaker met Recht door Zee en Zeeuwse Storm hebben samengewerkt, wisten we wat we aan elkaar hebben. Deze samenwerking verliep dus niet alleen goed, maar was ook erg leuk!’

Bruisend horeca-leven

Sander: ‘Wanneer je in het mosselseizoen door Philippine rijdt, zie je overal geparkeerde auto’s en volle mosselrestaurants. Dit lijkt heel vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Het promoten van de mosselrestaurants en van Philippine als toffe kern met een bruisend horeca-leven is van groot belang. Ook al zet ik mij heel hard in voor Sas van Gent, ik ga ook graag de uitdaging voor Philippine aan! En… het helpt dan natuurlijk dat we zelf graag mosselen eten! :-)

Ook interessant

Oplevering nieuwe website - DELTA Ride for the Roses
Oplevering Website – Maas Afbouw
2 min leestijd

Oplevering Website – Maas Afbouw

Case: Als je al bekend bent met Nederdesign is de keuze voor een nieuwe websitebouwer natuurlijk zo gemaakt. Omdat de klik er al was tussen Nederdesign en Erwin van Maas Afbouw leek de samenwerking onvermijdbaar.

Lees meer
Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo
2 min leestijd

Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo

Case: Stichting PaCo is de personeelsstichting van Elopak in Terneuzen. Jaarlijks organiseren ze meerdere evenementen voor hun deelnemers die steeds goed bezocht worden. Zo goed, dat er voor evenementen meer vraag is dan aanbod.

Lees meer
Bekijk alle berichten