CaseOplevering: Het Blije Kratje

2 min leestijd
Sander Bruggeman

Theo Stoke, de oprichter van Het Blije Kratje, wist Nederdesign al snel te vinden voor de bouw van zijn nieuwe website én voor de online marketingactiviteiten. Dit leidde tot een mooie samenwerking!

Oplevering: Het Blije Kratje

Een nieuwe start

Toen Theo verhuisde van Noord-Holland naar Zeeland, verhuisde zijn onderneming met hem mee. Zijn website was nog gericht op zijn doelgroep in Noord-Holland én was flink verouderd. Na wat Googelen kwam hij bij Nederdesign terecht. Al snel realiseerde internet prof Sander zich dat hij langer bezig zou zijn met het updaten van de oude website van Het Blije Kratje, dan met het maken van een nieuwe. Dus er kwam een nieuwe website!

Bezoeken omzetten naar bestellingen

Niet alleen de website, maar ook de online marketing mocht Nederdesign op zich nemen. Internet prof Wendy: ‘We werken constant aan de vindbaarheid van Het Blije Kratje én aan het optimaliseren van de website. Dit zodat bezoeken worden omgezet in bestellingen. Zo hebben we onlangs een WhatsApp functie toegevoegd en is er een bezorgkaart toegevoegd aan de website. Zo kunnen bezoekers in één oogopslag zien waar Het Blije Kratje bezorgt en is het bestellen nog makkelijker geworden.’

Samen mooie resultaten behalen

Onlangs vertelde Theo Stoke enthousiast over zijn ervaringen met Nederdesign. En enthousiast? Dat is hij nog steeds! Wendy: ‘Theo is enthousiast en betrokken en dat maakt de samenwerking erg leuk. Ondanks de invloed van het Coronavirus blijven we samen investeren in een nog beter vindbare website en maken we het bestellen zo makkelijk mogelijk. Het allerleukste? Dat we samen mooie resultaten realiseren!’

Sander Bruggeman
Sander BruggemanEigenaar

Met websites en online marketing ondersteun ik ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid.

Ook samenwerken?

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op

Ook interessant

Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case:Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Oplevering VeryBest
3 min leestijd

Oplevering VeryBest

Case:Lekker eten van een 'restje' in je koelkast, het kan met de recepten van VeryBest. Voer je ingrediënt in op de website en er komt altijd een heerlijk gerecht uit.

Lees meer
Oplevering: Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering: Zeeland Boten

Case:Varen draait vooral om genieten. Dat weten ze bij Zeeland Boten als geen ander. Daarom nemen ondernemers Stefan en Daan met plezier jouw zorgen uit handen. Een boot kopen, leasen of stallen, het kan allemaal bij hun bedrijf in Middelburg.

Lees meer
Bekijk alle berichten