Case

Oplevering: Het Blije Kratje

2 min leestijd

Theo Stoke, de oprichter van Het Blije Kratje, wist Nederdesign al snel te vinden voor de bouw van zijn nieuwe website én voor de online marketingactiviteiten. Dit leidde tot een mooie samenwerking!

Oplevering: Het Blije Kratje

Case informatie

Klant
Het Blije Kratje
Oplevering
December 2019
Type
Website

Een nieuwe start

Toen Theo verhuisde van Noord-Holland naar Zeeland, verhuisde zijn onderneming met hem mee. Zijn website was nog gericht op zijn doelgroep in Noord-Holland én was flink verouderd. Na wat Googelen kwam hij bij Nederdesign terecht. Al snel realiseerde internet prof Sander zich dat hij langer bezig zou zijn met het updaten van de oude website van Het Blije Kratje, dan met het maken van een nieuwe. Dus er kwam een nieuwe website!

Bezoeken omzetten naar bestellingen

Niet alleen de website, maar ook de online marketing mocht Nederdesign op zich nemen. Internet prof Wendy: ‘We werken constant aan de vindbaarheid van Het Blije Kratje én aan het optimaliseren van de website. Dit zodat bezoeken worden omgezet in bestellingen. Zo hebben we onlangs een WhatsApp functie toegevoegd en is er een bezorgkaart toegevoegd aan de website. Zo kunnen bezoekers in één oogopslag zien waar Het Blije Kratje bezorgt en is het bestellen nog makkelijker geworden.’

Samen mooie resultaten behalen

Onlangs vertelde Theo Stoke enthousiast over zijn ervaringen met Nederdesign. En enthousiast? Dat is hij nog steeds! Wendy: ‘Theo is enthousiast en betrokken en dat maakt de samenwerking erg leuk. Ondanks de invloed van het Coronavirus blijven we samen investeren in een nog beter vindbare website en maken we het bestellen zo makkelijk mogelijk. Het allerleukste? Dat we samen mooie resultaten realiseren!’

Ook interessant

441% conversiestijging door Google Ads voor Steda Housing
2 min leestijd

441% conversiestijging door Google Ads voor Steda Housing

Case: Voor een nieuw startende website is het lastig om vanaf het begin te scoren in de organische zoekresultaten, door de autoriteit van de website. Om je zichtbaarheid direct een boost te geven biedt betaald adverteren een uitkomst!

Lees meer
Oplevering bezoekersregistratie Royal Hotels
4 min leestijd

Oplevering bezoekersregistratie Royal Hotels

Case: Jens Hoogstad van Royal Hotels kwam naar ons toe met de vraag of wij een oplossing hadden voor de bezoekersregistratie van zijn hotelgasten. We zijn aan de slag gegaan met een webapplicatie, zodat bezoekers eenvoudig kunnen inchecken.

Lees meer
Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case: Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Bekijk alle berichten