Case

Oplevering: Royal Hotels

2 min leestijd

Toen het tijd werd voor een nieuwe website, wisten de eigenaren van Royal Hotels Sander van Nederdesign wel te vinden. Dat was niet lastig, aangezien het buren zijn! Een leuke samenwerking ontstond, zowel voor Royal Hotels, als voor Restaurant Bottles…

Oplevering: Royal Hotels

Case informatie

Klant
Royal Hotels
Oplevering
November 2019
Type
Website

Een doordachte website

Voordat er begonnen werd met de bouw van de nieuwe website, is er een analyse gemaakt van de oude website. Er werd gekeken naar de positieve én negatieve punten en naar wat er meegenomen kon worden naar de nieuwe website. Op deze manier werd er een goed doordachte website gerealiseerd die meteen klaar voor gebruik was.

Modern en traditioneel combineren

In hetzelfde pand zit Restaurant Bottles. Dit restaurant en het hotel zijn van dezelfde eigenaars. Omdat veel van de hotelgasten gaan dineren bij Restaurant Bottles, is ervoor gekozen om hetzelfde ontwerp te gebruiken voor beide websites. Dit met herkenbaarheid en eenheid als doel. Dit was een mooie uitdaging voor de internet profs van Nederdesign, aangezien het logo van het restaurant nieuw en modern was en het logo van het hotel gebaseerd is op een familiewapen en dus traditioneler was. Deze stijlen zijn op een professionele manier samengebracht, met een mooi resultaat!

Ook interessant

Oplevering website FestiBO
2 min leestijd

Oplevering website FestiBO

Case: Van BO2 naar FestiBO, met een passende nieuwe website. Dat was de wens van de Juniorkamer Zeeuwsch-Vlaanderen.

Lees meer
Oplevering website Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen
Oplevering – Configurator Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering – Configurator Zeeland Boten

Case: Zelf je eigen boot samenstellen? Een droom van velen die werkelijkheid kan worden bij Zeeland Boten. Met de configurator kies je de kleur, afwerking en accessoires van jouw boot.

Lees meer
Bekijk alle berichten