CaseOplevering: Royal Hotels

2 min leestijd
Sander Bruggeman

Toen het tijd werd voor een nieuwe website, wisten de eigenaren van Royal Hotels Sander van Nederdesign wel te vinden. Dat was niet lastig, aangezien het buren zijn! Een leuke samenwerking ontstond, zowel voor Royal Hotels, als voor Restaurant Bottles…

Oplevering: Royal Hotels

Een doordachte website

Voordat er begonnen werd met de bouw van de nieuwe website, is er een analyse gemaakt van de oude website. Er werd gekeken naar de positieve én negatieve punten en naar wat er meegenomen kon worden naar de nieuwe website. Op deze manier werd er een goed doordachte website gerealiseerd die meteen klaar voor gebruik was.

Modern en traditioneel combineren

In hetzelfde pand zit Restaurant Bottles. Dit restaurant en het hotel zijn van dezelfde eigenaars. Omdat veel van de hotelgasten gaan dineren bij Restaurant Bottles, is ervoor gekozen om hetzelfde ontwerp te gebruiken voor beide websites. Dit met herkenbaarheid en eenheid als doel. Dit was een mooie uitdaging voor de internet profs van Nederdesign, aangezien het logo van het restaurant nieuw en modern was en het logo van het hotel gebaseerd is op een familiewapen en dus traditioneler was. Deze stijlen zijn op een professionele manier samengebracht, met een mooi resultaat!

Sander Bruggeman
Sander BruggemanEigenaar

Met websites en online marketing ondersteun ik ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid.

Ook samenwerken?

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op

Ook interessant

Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case:Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Oplevering VeryBest
3 min leestijd

Oplevering VeryBest

Case:Lekker eten van een 'restje' in je koelkast, het kan met de recepten van VeryBest. Voer je ingrediënt in op de website en er komt altijd een heerlijk gerecht uit.

Lees meer
Oplevering: Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering: Zeeland Boten

Case:Varen draait vooral om genieten. Dat weten ze bij Zeeland Boten als geen ander. Daarom nemen ondernemers Stefan en Daan met plezier jouw zorgen uit handen. Een boot kopen, leasen of stallen, het kan allemaal bij hun bedrijf in Middelburg.

Lees meer
Bekijk alle berichten