Case

Oplevering: Royal Hotels

2 min leestijd

Toen het tijd werd voor een nieuwe website, wisten de eigenaren van Royal Hotels Sander van Nederdesign wel te vinden. Dat was niet lastig, aangezien het buren zijn! Een leuke samenwerking ontstond, zowel voor Royal Hotels, als voor Restaurant Bottles…

Oplevering: Royal Hotels

Case informatie

Klant
Royal Hotels
Oplevering
November 2019
Type
Website

Een doordachte website

Voordat er begonnen werd met de bouw van de nieuwe website, is er een analyse gemaakt van de oude website. Er werd gekeken naar de positieve én negatieve punten en naar wat er meegenomen kon worden naar de nieuwe website. Op deze manier werd er een goed doordachte website gerealiseerd die meteen klaar voor gebruik was.

Modern en traditioneel combineren

In hetzelfde pand zit Restaurant Bottles. Dit restaurant en het hotel zijn van dezelfde eigenaars. Omdat veel van de hotelgasten gaan dineren bij Restaurant Bottles, is ervoor gekozen om hetzelfde ontwerp te gebruiken voor beide websites. Dit met herkenbaarheid en eenheid als doel. Dit was een mooie uitdaging voor de internet profs van Nederdesign, aangezien het logo van het restaurant nieuw en modern was en het logo van het hotel gebaseerd is op een familiewapen en dus traditioneler was. Deze stijlen zijn op een professionele manier samengebracht, met een mooi resultaat!

Ook interessant

441% conversiestijging door Google Ads voor Steda Housing
2 min leestijd

441% conversiestijging door Google Ads voor Steda Housing

Case: Voor een nieuw startende website is het lastig om vanaf het begin te scoren in de organische zoekresultaten, door de autoriteit van de website. Om je zichtbaarheid direct een boost te geven biedt betaald adverteren een uitkomst!

Lees meer
Oplevering bezoekersregistratie Royal Hotels
4 min leestijd

Oplevering bezoekersregistratie Royal Hotels

Case: Jens Hoogstad van Royal Hotels kwam naar ons toe met de vraag of wij een oplossing hadden voor de bezoekersregistratie van zijn hotelgasten. We zijn aan de slag gegaan met een webapplicatie, zodat bezoekers eenvoudig kunnen inchecken.

Lees meer
Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case: Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Bekijk alle berichten