Case

Oplevering: Restaurant Bottles

2 min leestijd

De eigenaren van het restaurant, Jens en Bart Hoogstad, en Sander van Nederdesign kenden elkaar al jaren en zijn beiden gevestigd in dezelfde straat. Toen de website van Restaurant Bottles aan vervanging toe was, was het snel geregeld dat Nederdesign dit zou doen. Even binnenspringen bij de buren!

Oplevering: Restaurant Bottles

Case informatie

Klant
Restaurant Bottles
Oplevering
November 2019
Type
Website

Herkenbaarheid en eenduidige uitstraling

In hetzelfde pand van het restaurant zit ook een hotel, Royal Hotels. Dit hotel en het restaurant hebben dezelfde eigenaars. Omdat veel van de hotelgasten in het restaurant eten, is ervoor gekozen om hetzelfde ontwerp te gebruiken voor allebei de websites. Zo wordt er herkenbaarheid en eenzelfde uitstraling gecreëerd. 

Altijd up-to-date

De website en de menukaart van Restaurant Bottles moeten continu up-to-date worden gehouden. Het personeel van het restaurant doet dit zelf in het gebruiksvriendelijke Nederdesign CMS. Hierin zit een module voor het beheren van de menukaart. Extra gangen of nieuwe gerechten kunnen eenvoudig worden toegevoegd én stijlvol worden weergegeven op de website.

Ook interessant

Oplevering nieuwe website - DELTA Ride for the Roses
Oplevering Website – Maas Afbouw
2 min leestijd

Oplevering Website – Maas Afbouw

Case: Als je al bekend bent met Nederdesign is de keuze voor een nieuwe websitebouwer natuurlijk zo gemaakt. Omdat de klik er al was tussen Nederdesign en Erwin van Maas Afbouw leek de samenwerking onvermijdbaar.

Lees meer
Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo
2 min leestijd

Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo

Case: Stichting PaCo is de personeelsstichting van Elopak in Terneuzen. Jaarlijks organiseren ze meerdere evenementen voor hun deelnemers die steeds goed bezocht worden. Zo goed, dat er voor evenementen meer vraag is dan aanbod.

Lees meer
Bekijk alle berichten