Case

Oplevering: Den Doelder Pallets

2 min leestijd

De pallets van Den Doelder Pallets worden gemaakt voor verschillende industrieën en hebben een afzetmarkt in heel West-Europa. Met de nieuwe website willen ze meer leads genereren zodat het bedrijf ook in de komende jaren kan blijven groeien. Een leuke uitdaging voor team Nederdesign!

Oplevering: Den Doelder Pallets

Case informatie

Klant
Den Doelder Pallets
Oplevering
November 2019
Type
Website

Meer contactmomenten creeëren met een nieuwe website

Den Doelder Pallets is één van de grootste producenten van pallets in de Benelux. De pallets worden gemaakt op twee vestigingen in Axel en Westdorpe. Vanaf deze locaties voorzien ze hun klanten van zowel standaard als maatwerk pallets. Daarbij produceren ze kleine én grote series. Hierdoor kan Den Doelder Pallets ieder bedrijf van dienst zijn. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in 1938, wanneer de overgrootvader van de huidige eigenaar Christian den Doelder een houtzagerij koopt in Axel.

Een website met een duidelijk doel

Voor Den Doelder Pallets hebben we een volledig nieuwe, meertalige website ontwikkeld. Alle facetten van het bedrijf, zoals de producten, de productie, het milieu en de historie komen uitgebreid aan bod op hun nieuwe website. De website kent een duidelijk doel: meer contactmomenten creëren met potentiële en bestaande klanten. Direct vanaf de homepagina krijgt de bezoeker de verschillende producten en sectoren te zien waarin Den Doelder Pallets actief is. 

Bijsturen voor nog betere resultaten

We hebben een online zichtbaarheidskalender opgesteld. Hierin plannen we iedere maand werkzaamheden in waardoor de website verder geoptimaliseerd wordt. Iedere maand gaan we aan de slag met zoekmachine optimalisatie, social media, online adverteren en technische optimalisaties. Daarnaast zijn er diverse tools actief zoals Google Analytics en Hotjar. Hiermee meten we de resultaten en kunnen wij nog beter bijsturen. De resultaten na de eerste zes maanden zijn veelbelovend! We hebben 46% meer bezoekers, 150% meer telefoonklikken en 67% meer e-mailklikken. Nog beter: het conversiepercentage is met 70,8% gestegen tot 3,25%. Anders gezegd, 3,25% van de bezoekers wordt omgezet in een contactmoment. 

Ook interessant

Oplevering nieuwe website - DELTA Ride for the Roses
Oplevering Website – Maas Afbouw
2 min leestijd

Oplevering Website – Maas Afbouw

Case: Als je al bekend bent met Nederdesign is de keuze voor een nieuwe websitebouwer natuurlijk zo gemaakt. Omdat de klik er al was tussen Nederdesign en Erwin van Maas Afbouw leek de samenwerking onvermijdbaar.

Lees meer
Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo
2 min leestijd

Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo

Case: Stichting PaCo is de personeelsstichting van Elopak in Terneuzen. Jaarlijks organiseren ze meerdere evenementen voor hun deelnemers die steeds goed bezocht worden. Zo goed, dat er voor evenementen meer vraag is dan aanbod.

Lees meer
Bekijk alle berichten