CaseOplevering: Sas van Gent

2 min leestijd
Sander Bruggeman

De afsluiting van de Westkade had grote impact op de winkeliers in Sas van Gent. Bezoekers moesten omrijden en reden niet meer langs de lokale ondernemers. In het promoplan, dat Nederdesign in samenwerking met reclamebureau Recht door Zee heeft gemaakt, draaide het om dat omrijden. Want… wanneer je moet omrijden om ergens te komen, het maar beter de moeite waard kan zijn. En dat is het! Met verschillende Rondjes Sas, zie je wat Sas van Gent allemaal te bieden heeft.

Oplevering: Sas van Gent

Betrokken bij Sas

Tijdens de bijeenkomst met alle ondernemers, is er een werkgroep samengesteld die met het promoplan aan de slag is gegaan. Ook Nederdesign behoorde tot deze werkgroep. Sander: ‘We hebben ons ingezet om de content, de deelnemers en de rondjes te realiseren. Heel mooi om hier vanaf het allereerste moment bij betrokken te zijn en om iets te kunnen betekenen voor je eigen woonplaats.’

Verfrissende website

De website van Sas van Gent, waarop de Rondjes Sas te vinden zijn, is ontworpen door Recht door Zee en gebouwd door Nederdesign. Sander: ‘Het is echt een verfrissende website, met een heel andere structuur dan je gewend bent. Dat maakt het bouwen van de website altijd een leuke uitdaging.’

Welk rondje Sas doe jij?

De verschillende ‘Rondjes Sas’ zijn allemaal op de website te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld een rondje fietsen, wandelen of bootcampen. Of doe eens een rondje bezienswaardigheden. Het kan allemaal in Sas! Je kunt de rondjes zelfstandig doen door de instructies te downloaden op de website, maar je kunt ook een stadsgids bestellen of rondjes boeken onder begeleiding van een gids. Sander: ‘Uiteraard heeft team Nederdesign ook al een rondje Sas gedaan! En zodra het allemaal weer is toegestaan, gaan we zeker weer met het team op pad!’

Sander Bruggeman
Sander BruggemanEigenaar

Met websites en online marketing ondersteun ik ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid.

Ook samenwerken?

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op

Ook interessant

Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case:Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Oplevering VeryBest
3 min leestijd

Oplevering VeryBest

Case:Lekker eten van een 'restje' in je koelkast, het kan met de recepten van VeryBest. Voer je ingrediënt in op de website en er komt altijd een heerlijk gerecht uit.

Lees meer
Oplevering: Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering: Zeeland Boten

Case:Varen draait vooral om genieten. Dat weten ze bij Zeeland Boten als geen ander. Daarom nemen ondernemers Stefan en Daan met plezier jouw zorgen uit handen. Een boot kopen, leasen of stallen, het kan allemaal bij hun bedrijf in Middelburg.

Lees meer
Bekijk alle berichten