Case

Oplevering: Korput Trading

2 min leestijd

Nederdesign werkt voor veel opdrachtgevers uit Zeeland en dan met name uit Zeeuws-Vlaanderen. Maar af en toe weten ook bedrijven buiten Zeeland Nederdesign te vinden. Zo ook Korput Trading uit het Noord-Brabantse Dongen.

Oplevering: Korput Trading

Case informatie

Klant
Korput Trading
Oplevering
December 2018
Type
Webshop

Op aanbevelen van…

Maar hoe komt zo’n bedrijf dan terecht bij Nederdesign? Korput Trading deed veel zaken met een online-marketingbureau uit Breda waar Nederdesign erg goed contact mee heeft. Korput Trading had aan dit bureau laten weten dat ze op zoek waren naar een bedrijf dat hun nieuwe webshop kon bouwen. Het bureau verwees hen door naar Nederdesign en al snel ontstond er een mooie samenwerking!

Ontwerpen en vullen

Er mocht dus een nieuwe webshop gebouwd worden... Hier kregen de Internet Profs van Nederdesign veel vrijheid in, waardoor ze webshop zelf hebben kunnen ontwerpen, voordat er gestart werd met de bouw ervan. Ook heeft Nederdesign de website voorzien van inhoud. Alle producten werden van het oude CMS overgezet naar het Nederdesign CMS. In het gebruiksvriendelijke CMS kan de klant alles makkelijk zelf aanpassen, maar Nederdesign kan hier ook altijd een helpende hand bij bieden.

Een goede klik

Het leukste aan deze samenwerking? Sander: ‘Alles! Een nieuwe branche, een nieuwe klant én een nieuw marktgebied. Daarnaast had Korput Trading al eerder zaken gedaan met een bureau uit Zeeuws-Vlaanderen, dus ze waren al gewend aan het Zeeuws-Vlaamse ;). En dat klikt!’

Ook interessant

441% conversiestijging door Google Ads voor Steda Housing
2 min leestijd

441% conversiestijging door Google Ads voor Steda Housing

Case: Voor een nieuw startende website is het lastig om vanaf het begin te scoren in de organische zoekresultaten, door de autoriteit van de website. Om je zichtbaarheid direct een boost te geven biedt betaald adverteren een uitkomst!

Lees meer
Oplevering bezoekersregistratie Royal Hotels
4 min leestijd

Oplevering bezoekersregistratie Royal Hotels

Case: Jens Hoogstad van Royal Hotels kwam naar ons toe met de vraag of wij een oplossing hadden voor de bezoekersregistratie van zijn hotelgasten. We zijn aan de slag gegaan met een webapplicatie, zodat bezoekers eenvoudig kunnen inchecken.

Lees meer
Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case: Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Bekijk alle berichten