Case

Oplevering: Korput Trading

2 min leestijd

Nederdesign werkt voor veel opdrachtgevers uit Zeeland en dan met name uit Zeeuws-Vlaanderen. Maar af en toe weten ook bedrijven buiten Zeeland Nederdesign te vinden. Zo ook Korput Trading uit het Noord-Brabantse Dongen.

Oplevering: Korput Trading

Case informatie

Klant
Korput Trading
Oplevering
December 2018
Type
Webshop

Op aanbevelen van…

Maar hoe komt zo’n bedrijf dan terecht bij Nederdesign? Korput Trading deed veel zaken met een online-marketingbureau uit Breda waar Nederdesign erg goed contact mee heeft. Korput Trading had aan dit bureau laten weten dat ze op zoek waren naar een bedrijf dat hun nieuwe webshop kon bouwen. Het bureau verwees hen door naar Nederdesign en al snel ontstond er een mooie samenwerking!

Ontwerpen en vullen

Er mocht dus een nieuwe webshop gebouwd worden... Hier kregen de Internet Profs van Nederdesign veel vrijheid in, waardoor ze webshop zelf hebben kunnen ontwerpen, voordat er gestart werd met de bouw ervan. Ook heeft Nederdesign de website voorzien van inhoud. Alle producten werden van het oude CMS overgezet naar het Nederdesign CMS. In het gebruiksvriendelijke CMS kan de klant alles makkelijk zelf aanpassen, maar Nederdesign kan hier ook altijd een helpende hand bij bieden.

Een goede klik

Het leukste aan deze samenwerking? Sander: ‘Alles! Een nieuwe branche, een nieuwe klant én een nieuw marktgebied. Daarnaast had Korput Trading al eerder zaken gedaan met een bureau uit Zeeuws-Vlaanderen, dus ze waren al gewend aan het Zeeuws-Vlaamse ;). En dat klikt!’

Ook interessant

Oplevering website Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen
Oplevering – Configurator Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering – Configurator Zeeland Boten

Case: Zelf je eigen boot samenstellen? Een droom van velen die werkelijkheid kan worden bij Zeeland Boten. Met de configurator kies je de kleur, afwerking en accessoires van jouw boot.

Lees meer
Oplevering website SieTec Industrial Automation
Bekijk alle berichten