Case

Oplevering: Korput Trading

2 min leestijd

Nederdesign werkt voor veel opdrachtgevers uit Zeeland en dan met name uit Zeeuws-Vlaanderen. Maar af en toe weten ook bedrijven buiten Zeeland Nederdesign te vinden. Zo ook Korput Trading uit het Noord-Brabantse Dongen.

Oplevering: Korput Trading

Case informatie

Klant
Korput Trading
Oplevering
December 2018
Type
Webshop

Op aanbevelen van…

Maar hoe komt zo’n bedrijf dan terecht bij Nederdesign? Korput Trading deed veel zaken met een online-marketingbureau uit Breda waar Nederdesign erg goed contact mee heeft. Korput Trading had aan dit bureau laten weten dat ze op zoek waren naar een bedrijf dat hun nieuwe webshop kon bouwen. Het bureau verwees hen door naar Nederdesign en al snel ontstond er een mooie samenwerking!

Ontwerpen en vullen

Er mocht dus een nieuwe webshop gebouwd worden... Hier kregen de Internet Profs van Nederdesign veel vrijheid in, waardoor ze webshop zelf hebben kunnen ontwerpen, voordat er gestart werd met de bouw ervan. Ook heeft Nederdesign de website voorzien van inhoud. Alle producten werden van het oude CMS overgezet naar het Nederdesign CMS. In het gebruiksvriendelijke CMS kan de klant alles makkelijk zelf aanpassen, maar Nederdesign kan hier ook altijd een helpende hand bij bieden.

Een goede klik

Het leukste aan deze samenwerking? Sander: ‘Alles! Een nieuwe branche, een nieuwe klant én een nieuw marktgebied. Daarnaast had Korput Trading al eerder zaken gedaan met een bureau uit Zeeuws-Vlaanderen, dus ze waren al gewend aan het Zeeuws-Vlaamse ;). En dat klikt!’

Ook interessant

Oplevering nieuwe website - DELTA Ride for the Roses
Oplevering Website – Maas Afbouw
2 min leestijd

Oplevering Website – Maas Afbouw

Case: Als je al bekend bent met Nederdesign is de keuze voor een nieuwe websitebouwer natuurlijk zo gemaakt. Omdat de klik er al was tussen Nederdesign en Erwin van Maas Afbouw leek de samenwerking onvermijdbaar.

Lees meer
Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo
2 min leestijd

Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo

Case: Stichting PaCo is de personeelsstichting van Elopak in Terneuzen. Jaarlijks organiseren ze meerdere evenementen voor hun deelnemers die steeds goed bezocht worden. Zo goed, dat er voor evenementen meer vraag is dan aanbod.

Lees meer
Bekijk alle berichten