CaseOplevering: Korput Trading

2 min leestijd
Sander Bruggeman

Nederdesign werkt voor veel opdrachtgevers uit Zeeland en dan met name uit Zeeuws-Vlaanderen. Maar af en toe weten ook bedrijven buiten Zeeland Nederdesign te vinden. Zo ook Korput Trading uit het Noord-Brabantse Dongen.

Oplevering: Korput Trading

Op aanbevelen van…

Maar hoe komt zo’n bedrijf dan terecht bij Nederdesign? Korput Trading deed veel zaken met een online-marketingbureau uit Breda waar Nederdesign erg goed contact mee heeft. Korput Trading had aan dit bureau laten weten dat ze op zoek waren naar een bedrijf dat hun nieuwe webshop kon bouwen. Het bureau verwees hen door naar Nederdesign en al snel ontstond er een mooie samenwerking!

Ontwerpen en vullen

Er mocht dus een nieuwe webshop gebouwd worden... Hier kregen de Internet Profs van Nederdesign veel vrijheid in, waardoor ze webshop zelf hebben kunnen ontwerpen, voordat er gestart werd met de bouw ervan. Ook heeft Nederdesign de website voorzien van inhoud. Alle producten werden van het oude CMS overgezet naar het Nederdesign CMS. In het gebruiksvriendelijke CMS kan de klant alles makkelijk zelf aanpassen, maar Nederdesign kan hier ook altijd een helpende hand bij bieden.

Een goede klik

Het leukste aan deze samenwerking? Sander: ‘Alles! Een nieuwe branche, een nieuwe klant én een nieuw marktgebied. Daarnaast had Korput Trading al eerder zaken gedaan met een bureau uit Zeeuws-Vlaanderen, dus ze waren al gewend aan het Zeeuws-Vlaamse ;). En dat klikt!’

Sander Bruggeman
Sander BruggemanEigenaar

Met websites en online marketing ondersteun ik ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid.

Ook samenwerken?

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op

Ook interessant

Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case:Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Oplevering VeryBest
3 min leestijd

Oplevering VeryBest

Case:Lekker eten van een 'restje' in je koelkast, het kan met de recepten van VeryBest. Voer je ingrediënt in op de website en er komt altijd een heerlijk gerecht uit.

Lees meer
Oplevering: Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering: Zeeland Boten

Case:Varen draait vooral om genieten. Dat weten ze bij Zeeland Boten als geen ander. Daarom nemen ondernemers Stefan en Daan met plezier jouw zorgen uit handen. Een boot kopen, leasen of stallen, het kan allemaal bij hun bedrijf in Middelburg.

Lees meer
Bekijk alle berichten