Case

Oplevering: De Schrijver Vastgoedonderhoud

2 min leestijd

Nederdesign mocht de nieuwe website voor De Schrijver Vastgoedonderhoud bouwen. Dit in samenwerking met marketing- en communicatiebureau Arrangé en designbureau Le Noir. Deze samenwerking resulteerde in een website die perfect bij de klant past.

Oplevering: De Schrijver Vastgoedonderhoud

Case informatie

Klant
De Schrijver Vastgoedonderhoud
Oplevering
December 2018
Type
Website

Voortborduren op kennis

De oude website was toe aan vervanging, maar het was niet zo dat er niks meer bruikbaar was. Veel praktische zaken, zoals de menu-structuur, konden direct worden overgenomen. Tijdens een gesprek met opdrachtgever Arrangé leerden we De Schrijver Vastgoedonderhoud steeds beter kennen. Zo werd het duidelijk dat het een klant is die zelf niet actief bezig is met het onderhouden van de website. Doordat we deze kennis hadden, hebben we hier bij de nieuwe website rekening mee gehouden. Zo hebben de nieuwsberichten bijvoorbeeld geen datum en zijn ze algemeen geschreven. Hierdoor raken ze niet snel verouderd en blijft de website up-to-date!

Een mooie samenwerking

Voor de website van De Schrijver Vastgoedonderhoud werd er samengewerkt met marketing- en communicatiebureau Arrangé en designbureau Le Noir. Dit was het eerste project waarin in deze combinatie werd samengewerkt. Inmiddels heeft Nederdesign ook met deze partijen samengewerkt voor de websites van de Zonnetrein Groot Saeftinghe en Poppe Installatietechniek. Een mooie samenwerking waarin ieders talent wordt versterkt.

Ook interessant

Oplevering website FestiBO
2 min leestijd

Oplevering website FestiBO

Case: Van BO2 naar FestiBO, met een passende nieuwe website. Dat was de wens van de Juniorkamer Zeeuwsch-Vlaanderen.

Lees meer
Oplevering website Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen
Oplevering – Configurator Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering – Configurator Zeeland Boten

Case: Zelf je eigen boot samenstellen? Een droom van velen die werkelijkheid kan worden bij Zeeland Boten. Met de configurator kies je de kleur, afwerking en accessoires van jouw boot.

Lees meer
Bekijk alle berichten