Case

Oplevering: De Schrijver Vastgoedonderhoud

2 min leestijd

Nederdesign mocht de nieuwe website voor De Schrijver Vastgoedonderhoud bouwen. Dit in samenwerking met marketing- en communicatiebureau Arrangé en designbureau Le Noir. Deze samenwerking resulteerde in een website die perfect bij de klant past.

Oplevering: De Schrijver Vastgoedonderhoud

Case informatie

Klant
De Schrijver Vastgoedonderhoud
Oplevering
December 2018
Type
Website

Voortborduren op kennis

De oude website was toe aan vervanging, maar het was niet zo dat er niks meer bruikbaar was. Veel praktische zaken, zoals de menu-structuur, konden direct worden overgenomen. Tijdens een gesprek met opdrachtgever Arrangé leerden we De Schrijver Vastgoedonderhoud steeds beter kennen. Zo werd het duidelijk dat het een klant is die zelf niet actief bezig is met het onderhouden van de website. Doordat we deze kennis hadden, hebben we hier bij de nieuwe website rekening mee gehouden. Zo hebben de nieuwsberichten bijvoorbeeld geen datum en zijn ze algemeen geschreven. Hierdoor raken ze niet snel verouderd en blijft de website up-to-date!

Een mooie samenwerking

Voor de website van De Schrijver Vastgoedonderhoud werd er samengewerkt met marketing- en communicatiebureau Arrangé en designbureau Le Noir. Dit was het eerste project waarin in deze combinatie werd samengewerkt. Inmiddels heeft Nederdesign ook met deze partijen samengewerkt voor de websites van de Zonnetrein Groot Saeftinghe en Poppe Installatietechniek. Een mooie samenwerking waarin ieders talent wordt versterkt.

Ook interessant

Oplevering nieuwe website - DELTA Ride for the Roses
Oplevering Website – Maas Afbouw
2 min leestijd

Oplevering Website – Maas Afbouw

Case: Als je al bekend bent met Nederdesign is de keuze voor een nieuwe websitebouwer natuurlijk zo gemaakt. Omdat de klik er al was tussen Nederdesign en Erwin van Maas Afbouw leek de samenwerking onvermijdbaar.

Lees meer
Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo
2 min leestijd

Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo

Case: Stichting PaCo is de personeelsstichting van Elopak in Terneuzen. Jaarlijks organiseren ze meerdere evenementen voor hun deelnemers die steeds goed bezocht worden. Zo goed, dat er voor evenementen meer vraag is dan aanbod.

Lees meer
Bekijk alle berichten