CaseOplevering: Healthcenter Bodyline

2 min leestijd
Sander Bruggeman

Groepslessen, fitness of zwemmen. Je kunt er allemaal voor terecht bij Healthcenter Bodyline, dat met vier vestigingen in heel Zeeuws-Vlaanderen te vinden is. Naast het reguliere sportaanbod, biedt Healthcenter Bodyline ook regelmatig uitdagende evenementen aan, zoals een reis naar Alpe D’Huez in Frankrijk. Hierbij trainen de deelnemers zo’n tien maanden om uiteindelijk een mooie reis te maken en een sportief doel te behalen. Bijvoorbeeld het beklimmen van de berg. Mooie initiatieven waar Nederdesign met plezier een bijdrage aan levert.

Oplevering: Healthcenter Bodyline

Een berg aan ervaring

Nederdesign heeft de evenementenmodule voor Healthcenter Bodyline mogen maken. Voordat de sportschool deze uitdagende evenementen ging organiseren, werd dit gedaan vanuit de Stichting Koesterpas. Ook voor deze stichting heeft Nederdesign de evenementenmodule gebouwd. Wat werkte goed en wat kon nóg beter? Nederdesign had er inmiddels een hoop ervaring mee. Die kennis is gebruikt om, samen met de ervaring en kennis van Bodyline, een gebruiksvriendelijk aanmeldproces te maken. En dat is gelukt.

Overzichtelijk dashboard

De organisatie kan per evenement instellen welke gegevens de deelnemer in dient te vullen. Ook kan er gekozen worden voor verschillende betalingstermijnen. Via een dashboard kunnen de sporters precies zien welke sportprogramma’s en varianten van reizen er zijn en kunnen ze zich direct aanmelden. Wat daarna nog rest is het trainen voor de activiteit!

Geen omkijken naar

Aangezien de aanmeldingen zichzelf opvolgen, worden de medewerkers van Healthcenter Bodyline ontzorgd in het proces. Wanneer iemand zich succesvol heeft aangemeld, wordt diegene automatisch doorgeleid naar een betalingspagina, waar de eerste termijn betaald kan worden. Aan de tweede en derde betalingstermijn wordt de deelnemer herinnerd door een automatische e-mail met daarin een iDeal-link. In het overzichtelijke dashboard kan Healthcenter Bodyline precies zien wie zich heeft aangemeld en wat de status van de betalingen is. Ook kan hier makkelijk een export van worden gemaakt. Een gebruiksvriendelijk systeem.

Sander Bruggeman
Sander BruggemanEigenaar

Met websites en online marketing ondersteun ik ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid.

Ook samenwerken?

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op

Ook interessant

Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case:Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Oplevering VeryBest
3 min leestijd

Oplevering VeryBest

Case:Lekker eten van een 'restje' in je koelkast, het kan met de recepten van VeryBest. Voer je ingrediënt in op de website en er komt altijd een heerlijk gerecht uit.

Lees meer
Oplevering: Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering: Zeeland Boten

Case:Varen draait vooral om genieten. Dat weten ze bij Zeeland Boten als geen ander. Daarom nemen ondernemers Stefan en Daan met plezier jouw zorgen uit handen. Een boot kopen, leasen of stallen, het kan allemaal bij hun bedrijf in Middelburg.

Lees meer
Bekijk alle berichten