Case

Oplevering: Healthcenter Bodyline

2 min leestijd

Groepslessen, fitness of zwemmen. Je kunt er allemaal voor terecht bij Healthcenter Bodyline, dat met vier vestigingen in heel Zeeuws-Vlaanderen te vinden is. Naast het reguliere sportaanbod, biedt Healthcenter Bodyline ook regelmatig uitdagende evenementen aan, zoals een reis naar Alpe D’Huez in Frankrijk. Hierbij trainen de deelnemers zo’n tien maanden om uiteindelijk een mooie reis te maken en een sportief doel te behalen. Bijvoorbeeld het beklimmen van de berg. Mooie initiatieven waar Nederdesign met plezier een bijdrage aan levert.

Oplevering: Healthcenter Bodyline

Case informatie

Klant
Healthcenter Bodyline
Oplevering
September 2018
Type
Webapplicatie

Een berg aan ervaring

Nederdesign heeft de evenementenmodule voor Healthcenter Bodyline mogen maken. Voordat de sportschool deze uitdagende evenementen ging organiseren, werd dit gedaan vanuit de Stichting Koesterpas. Ook voor deze stichting heeft Nederdesign de evenementenmodule gebouwd. Wat werkte goed en wat kon nóg beter? Nederdesign had er inmiddels een hoop ervaring mee. Die kennis is gebruikt om, samen met de ervaring en kennis van Bodyline, een gebruiksvriendelijk aanmeldproces te maken. En dat is gelukt.

Overzichtelijk dashboard

De organisatie kan per evenement instellen welke gegevens de deelnemer in dient te vullen. Ook kan er gekozen worden voor verschillende betalingstermijnen. Via een dashboard kunnen de sporters precies zien welke sportprogramma’s en varianten van reizen er zijn en kunnen ze zich direct aanmelden. Wat daarna nog rest is het trainen voor de activiteit!

Geen omkijken naar

Aangezien de aanmeldingen zichzelf opvolgen, worden de medewerkers van Healthcenter Bodyline ontzorgd in het proces. Wanneer iemand zich succesvol heeft aangemeld, wordt diegene automatisch doorgeleid naar een betalingspagina, waar de eerste termijn betaald kan worden. Aan de tweede en derde betalingstermijn wordt de deelnemer herinnerd door een automatische e-mail met daarin een iDeal-link. In het overzichtelijke dashboard kan Healthcenter Bodyline precies zien wie zich heeft aangemeld en wat de status van de betalingen is. Ook kan hier makkelijk een export van worden gemaakt. Een gebruiksvriendelijk systeem.

Ook interessant

Oplevering nieuwe website - DELTA Ride for the Roses
Oplevering Website – Maas Afbouw
2 min leestijd

Oplevering Website – Maas Afbouw

Case: Als je al bekend bent met Nederdesign is de keuze voor een nieuwe websitebouwer natuurlijk zo gemaakt. Omdat de klik er al was tussen Nederdesign en Erwin van Maas Afbouw leek de samenwerking onvermijdbaar.

Lees meer
Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo
2 min leestijd

Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo

Case: Stichting PaCo is de personeelsstichting van Elopak in Terneuzen. Jaarlijks organiseren ze meerdere evenementen voor hun deelnemers die steeds goed bezocht worden. Zo goed, dat er voor evenementen meer vraag is dan aanbod.

Lees meer
Bekijk alle berichten