Case

Oplevering: B&B Papillon

2 min leestijd

B&B Papillon is een sfeervolle Bed & Breakfast met een monumentale uitstraling in het centrum van Oost-Souburg. Centraal gelegen tussen de badplaats Vlissingen en de gezellige winkelstad Middelburg, de perfecte uitvalsbasis voor een verblijf aan de mooie Zeeuwse kust. Begin 2018 is het B&B overgenomen door de nieuwe eigenares. De nieuwe website, die volledig responsive is gebouwd, bezorgt je direct een heerlijk vakantiegevoel!

Oplevering: B&B Papillon

Case informatie

Klant
B&B Papillon
Oplevering
Januari 2018
Type
Website

Eén website voor desktop, tablet en smartphone

De nieuwe website van B&B Papillon is, in tegenstelling tot hun oude website, dus volledig responsive, maar wat betekent dat eigenlijk? Een responsive website past zich aan naar het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktopmonitor is, een tablet of een smartphone. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan jouw beeldscherm. Handig!

Directe koppeling reserveringssysteem

Bezoekers van de website krijgen op de website in vijf pagina's een duidelijk beeld van B&B Papillon, de mogelijkheden en de prijzen. De sfeerfoto’s van de omgeving zorgen ervoor dat je direct op vakantie wilt… Keuze gemaakt? De koppeling met het reserveringssysteem maakt het eenvoudig om direct een kamer naar keuze te boeken!

Een vliegende start met Google en social media!

Om de nieuwe eigenares een vliegende start te geven, hebben we haar uitgebreid geadviseerd over de inzet van social media. Daarnaast hebben we ook de eerste stappen voor haar gezet, er waren namelijk nog geen bestaande social media-accounts. We zijn begonnen bij het begin: het bepalen van de doelgroep. De kanalen die het beste bij de doelgroep van de B&B pasten waren Facebook en Instagram. Hier hebben we de focus op gelegd en direct voor haar aangemaakt, net zoals het Google Business-account. Dit account is volledig ingericht, zodat de B&B Papillon goed vindbaar is in Google. Laat de boekingen maar komen!

Een nachtje weg? Of gewoon de prachtige Zeeuwse plaatjes op de website bekijken? Dat kan hier!

Ook interessant

Oplevering nieuwe website - DELTA Ride for the Roses
Oplevering Website – Maas Afbouw
2 min leestijd

Oplevering Website – Maas Afbouw

Case: Als je al bekend bent met Nederdesign is de keuze voor een nieuwe websitebouwer natuurlijk zo gemaakt. Omdat de klik er al was tussen Nederdesign en Erwin van Maas Afbouw leek de samenwerking onvermijdbaar.

Lees meer
Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo
2 min leestijd

Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo

Case: Stichting PaCo is de personeelsstichting van Elopak in Terneuzen. Jaarlijks organiseren ze meerdere evenementen voor hun deelnemers die steeds goed bezocht worden. Zo goed, dat er voor evenementen meer vraag is dan aanbod.

Lees meer
Bekijk alle berichten