CaseOplevering: B&B Papillon

2 min leestijd
Sander Bruggeman

B&B Papillon is een sfeervolle Bed & Breakfast met een monumentale uitstraling in het centrum van Oost-Souburg. Centraal gelegen tussen de badplaats Vlissingen en de gezellige winkelstad Middelburg, de perfecte uitvalsbasis voor een verblijf aan de mooie Zeeuwse kust. Begin 2018 is het B&B overgenomen door de nieuwe eigenares. De nieuwe website, die volledig responsive is gebouwd, bezorgt je direct een heerlijk vakantiegevoel!

Oplevering: B&B Papillon

Eén website voor desktop, tablet en smartphone

De nieuwe website van B&B Papillon is, in tegenstelling tot hun oude website, dus volledig responsive, maar wat betekent dat eigenlijk? Een responsive website past zich aan naar het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktopmonitor is, een tablet of een smartphone. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan jouw beeldscherm. Handig!

Directe koppeling reserveringssysteem

Bezoekers van de website krijgen op de website in vijf pagina's een duidelijk beeld van B&B Papillon, de mogelijkheden en de prijzen. De sfeerfoto’s van de omgeving zorgen ervoor dat je direct op vakantie wilt… Keuze gemaakt? De koppeling met het reserveringssysteem maakt het eenvoudig om direct een kamer naar keuze te boeken!

Een vliegende start met Google en social media!

Om de nieuwe eigenares een vliegende start te geven, hebben we haar uitgebreid geadviseerd over de inzet van social media. Daarnaast hebben we ook de eerste stappen voor haar gezet, er waren namelijk nog geen bestaande social media-accounts. We zijn begonnen bij het begin: het bepalen van de doelgroep. De kanalen die het beste bij de doelgroep van de B&B pasten waren Facebook en Instagram. Hier hebben we de focus op gelegd en direct voor haar aangemaakt, net zoals het Google Business-account. Dit account is volledig ingericht, zodat de B&B Papillon goed vindbaar is in Google. Laat de boekingen maar komen!

Een nachtje weg? Of gewoon de prachtige Zeeuwse plaatjes op de website bekijken? Dat kan hier!

Sander Bruggeman
Sander BruggemanEigenaar

Met websites en online marketing ondersteun ik ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid.

Ook samenwerken?

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op

Ook interessant

Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case:Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Oplevering VeryBest
3 min leestijd

Oplevering VeryBest

Case:Lekker eten van een 'restje' in je koelkast, het kan met de recepten van VeryBest. Voer je ingrediënt in op de website en er komt altijd een heerlijk gerecht uit.

Lees meer
Oplevering: Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering: Zeeland Boten

Case:Varen draait vooral om genieten. Dat weten ze bij Zeeland Boten als geen ander. Daarom nemen ondernemers Stefan en Daan met plezier jouw zorgen uit handen. Een boot kopen, leasen of stallen, het kan allemaal bij hun bedrijf in Middelburg.

Lees meer
Bekijk alle berichten