Case

Oplevering: Hulst by Lightrun

2 min leestijd

De Hulst by Lightrun is een gemoedelijk en sportief hardloop- en wandelevenement! Het speelt zich af in de pittoreske straten en op de wallen van de mooi verlichte vestingstad Hulst. Er kan gekozen worden tussen de afstanden van 5,4 en 9,1 kilometer. Na drie edities werd het hoog tijd voor een professionele website, na eerder de website van de Marathon Zeeuws-Vlaanderen te hebben gebouwd, is een uitstap naar de Hulst by Lightrun zo gemaakt.

Oplevering: Hulst by Lightrun

Case informatie

Klant
Hulst by Lightrun
Oplevering
December 2017
Type
Website

Donkere websites besparen energie

De stichting Hulst by Lightrun heeft samen met fotograaf Gino van den Broecke prachtige foto's aangeleverd van de afgelopen edities. De sfeerverlichting van het parcours en de markant verkleede deelnemers vallen daarbij het meeste op. Door de donkere nacht door te trekken in het ontwerp van de website, komen de foto's nog beter tot hun recht!

De website is door de organisatie eenvoudig te onderhouden met het Nederdesign CMS. In de weken voor de lightrun kan men zich inschrijven, wordt het deelnemersveld bekend gemaakt en wordt er allerlei praktische info gedeeld. Na de lightrun worden de foto's gedeeld op de website en kan men de uitslag teruglezen. Natuurlijk mag social media niet ontbreken en hebben we de organisatie op allerlei gebieden geholpen in het vullen van hun social media kanalen. Het resultaat is een fijne samenwerking!

Ook interessant

Oplevering nieuwe website - DELTA Ride for the Roses
Oplevering Website – Maas Afbouw
2 min leestijd

Oplevering Website – Maas Afbouw

Case: Als je al bekend bent met Nederdesign is de keuze voor een nieuwe websitebouwer natuurlijk zo gemaakt. Omdat de klik er al was tussen Nederdesign en Erwin van Maas Afbouw leek de samenwerking onvermijdbaar.

Lees meer
Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo
2 min leestijd

Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo

Case: Stichting PaCo is de personeelsstichting van Elopak in Terneuzen. Jaarlijks organiseren ze meerdere evenementen voor hun deelnemers die steeds goed bezocht worden. Zo goed, dat er voor evenementen meer vraag is dan aanbod.

Lees meer
Bekijk alle berichten