Case

Oplevering: Goed Idee

2 min leestijd

Goed Idee staat voor smaakvolle en degelijke interieurafwerking waarbij jouw wensen het uitgangspunt vormen. Nederdesign heeft voor dit bedrijf een mooie en informatieve website mogen bouwen. Waarom dat zo leuk was? Lees snel verder.

Oplevering: Goed Idee

Case informatie

Klant
Goed Idee
Oplevering
December 2017
Type
Website

Aansprekend beeldmateriaal

Sander: ‘Het leuke aan deze opdracht was dat we zelf het ontwerp van de website mochten maken. Wat we belangrijk vonden was het gebruik van mooie foto’s. Zeker met de producten die Goed Idee aanbiedt, is het van groot belang om gebruik te maken van mooi en aansprekend beeldmateriaal.’

Waardevol: een zoekwoordenonderzoek

Naast het realiseren van de website, heeft Nederdesign ook de online marketing van Goed Idee op zich genomen én zich gestort op de webteksten. Want wat is er belangrijker dan online daadwerkelijk ook gevonden worden? Hiervoor is het belangrijk dat de webteksten SEO-geoptimaliseerd zijn. SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Op basis van een zoekopdracht van een potentiële klant, kijkt de zoekmachine naar relevante informatie op de website. Het belangrijkste is dus dat de teksten daadwerkelijk relevant zijn. Om erachter te komen welke tekst en woorden relevant zijn, kan een zoekwoordenonderzoek worden uitgevoerd. Dit is dan ook wat Nederdesign voor Goed Idee heeft gedaan. Op basis hiervan werd duidelijk van welke woorden het beste gebruik gemaakt kon worden. De Internet Profs van Nederdesign hebben de webteksten geredigeerd met deze woorden in het achterhoofd, zodat Google ze goed kon oppakken. Een leuke opdracht!

Ook interessant

441% conversiestijging door Google Ads voor Steda Housing
2 min leestijd

441% conversiestijging door Google Ads voor Steda Housing

Case: Voor een nieuw startende website is het lastig om vanaf het begin te scoren in de organische zoekresultaten, door de autoriteit van de website. Om je zichtbaarheid direct een boost te geven biedt betaald adverteren een uitkomst!

Lees meer
Oplevering bezoekersregistratie Royal Hotels
4 min leestijd

Oplevering bezoekersregistratie Royal Hotels

Case: Jens Hoogstad van Royal Hotels kwam naar ons toe met de vraag of wij een oplossing hadden voor de bezoekersregistratie van zijn hotelgasten. We zijn aan de slag gegaan met een webapplicatie, zodat bezoekers eenvoudig kunnen inchecken.

Lees meer
Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case: Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Bekijk alle berichten