Case

Oplevering: Goed Idee

2 min leestijd

Goed Idee staat voor smaakvolle en degelijke interieurafwerking waarbij jouw wensen het uitgangspunt vormen. Nederdesign heeft voor dit bedrijf een mooie en informatieve website mogen bouwen. Waarom dat zo leuk was? Lees snel verder.

Oplevering: Goed Idee

Case informatie

Klant
Goed Idee
Oplevering
December 2017
Type
Website

Aansprekend beeldmateriaal

Sander: ‘Het leuke aan deze opdracht was dat we zelf het ontwerp van de website mochten maken. Wat we belangrijk vonden was het gebruik van mooie foto’s. Zeker met de producten die Goed Idee aanbiedt, is het van groot belang om gebruik te maken van mooi en aansprekend beeldmateriaal.’

Waardevol: een zoekwoordenonderzoek

Naast het realiseren van de website, heeft Nederdesign ook de online marketing van Goed Idee op zich genomen én zich gestort op de webteksten. Want wat is er belangrijker dan online daadwerkelijk ook gevonden worden? Hiervoor is het belangrijk dat de webteksten SEO-geoptimaliseerd zijn. SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Op basis van een zoekopdracht van een potentiële klant, kijkt de zoekmachine naar relevante informatie op de website. Het belangrijkste is dus dat de teksten daadwerkelijk relevant zijn. Om erachter te komen welke tekst en woorden relevant zijn, kan een zoekwoordenonderzoek worden uitgevoerd. Dit is dan ook wat Nederdesign voor Goed Idee heeft gedaan. Op basis hiervan werd duidelijk van welke woorden het beste gebruik gemaakt kon worden. De Internet Profs van Nederdesign hebben de webteksten geredigeerd met deze woorden in het achterhoofd, zodat Google ze goed kon oppakken. Een leuke opdracht!

Ook interessant

Oplevering website FestiBO
2 min leestijd

Oplevering website FestiBO

Case: Van BO2 naar FestiBO, met een passende nieuwe website. Dat was de wens van de Juniorkamer Zeeuwsch-Vlaanderen.

Lees meer
Oplevering website Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen
Oplevering – Configurator Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering – Configurator Zeeland Boten

Case: Zelf je eigen boot samenstellen? Een droom van velen die werkelijkheid kan worden bij Zeeland Boten. Met de configurator kies je de kleur, afwerking en accessoires van jouw boot.

Lees meer
Bekijk alle berichten