Case

Oplevering: Goed Idee

2 min leestijd

Goed Idee staat voor smaakvolle en degelijke interieurafwerking waarbij jouw wensen het uitgangspunt vormen. Nederdesign heeft voor dit bedrijf een mooie en informatieve website mogen bouwen. Waarom dat zo leuk was? Lees snel verder.

Oplevering: Goed Idee

Case informatie

Klant
Goed Idee
Oplevering
December 2017
Type
Website

Aansprekend beeldmateriaal

Sander: ‘Het leuke aan deze opdracht was dat we zelf het ontwerp van de website mochten maken. Wat we belangrijk vonden was het gebruik van mooie foto’s. Zeker met de producten die Goed Idee aanbiedt, is het van groot belang om gebruik te maken van mooi en aansprekend beeldmateriaal.’

Waardevol: een zoekwoordenonderzoek

Naast het realiseren van de website, heeft Nederdesign ook de online marketing van Goed Idee op zich genomen én zich gestort op de webteksten. Want wat is er belangrijker dan online daadwerkelijk ook gevonden worden? Hiervoor is het belangrijk dat de webteksten SEO-geoptimaliseerd zijn. SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Op basis van een zoekopdracht van een potentiële klant, kijkt de zoekmachine naar relevante informatie op de website. Het belangrijkste is dus dat de teksten daadwerkelijk relevant zijn. Om erachter te komen welke tekst en woorden relevant zijn, kan een zoekwoordenonderzoek worden uitgevoerd. Dit is dan ook wat Nederdesign voor Goed Idee heeft gedaan. Op basis hiervan werd duidelijk van welke woorden het beste gebruik gemaakt kon worden. De Internet Profs van Nederdesign hebben de webteksten geredigeerd met deze woorden in het achterhoofd, zodat Google ze goed kon oppakken. Een leuke opdracht!

Ook interessant

Oplevering nieuwe website - DELTA Ride for the Roses
Oplevering Website – Maas Afbouw
2 min leestijd

Oplevering Website – Maas Afbouw

Case: Als je al bekend bent met Nederdesign is de keuze voor een nieuwe websitebouwer natuurlijk zo gemaakt. Omdat de klik er al was tussen Nederdesign en Erwin van Maas Afbouw leek de samenwerking onvermijdbaar.

Lees meer
Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo
2 min leestijd

Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo

Case: Stichting PaCo is de personeelsstichting van Elopak in Terneuzen. Jaarlijks organiseren ze meerdere evenementen voor hun deelnemers die steeds goed bezocht worden. Zo goed, dat er voor evenementen meer vraag is dan aanbod.

Lees meer
Bekijk alle berichten