CaseOplevering: Goed Idee

2 min leestijd
Sander Bruggeman

Goed Idee staat voor smaakvolle en degelijke interieurafwerking waarbij jouw wensen het uitgangspunt vormen. Nederdesign heeft voor dit bedrijf een mooie en informatieve website mogen bouwen. Waarom dat zo leuk was? Lees snel verder.

Oplevering: Goed Idee

Aansprekend beeldmateriaal

Sander: ‘Het leuke aan deze opdracht was dat we zelf het ontwerp van de website mochten maken. Wat we belangrijk vonden was het gebruik van mooie foto’s. Zeker met de producten die Goed Idee aanbiedt, is het van groot belang om gebruik te maken van mooi en aansprekend beeldmateriaal.’

Waardevol: een zoekwoordenonderzoek

Naast het realiseren van de website, heeft Nederdesign ook de online marketing van Goed Idee op zich genomen én zich gestort op de webteksten. Want wat is er belangrijker dan online daadwerkelijk ook gevonden worden? Hiervoor is het belangrijk dat de webteksten SEO-geoptimaliseerd zijn. SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Op basis van een zoekopdracht van een potentiële klant, kijkt de zoekmachine naar relevante informatie op de website. Het belangrijkste is dus dat de teksten daadwerkelijk relevant zijn. Om erachter te komen welke tekst en woorden relevant zijn, kan een zoekwoordenonderzoek worden uitgevoerd. Dit is dan ook wat Nederdesign voor Goed Idee heeft gedaan. Op basis hiervan werd duidelijk van welke woorden het beste gebruik gemaakt kon worden. De Internet Profs van Nederdesign hebben de webteksten geredigeerd met deze woorden in het achterhoofd, zodat Google ze goed kon oppakken. Een leuke opdracht!

Sander Bruggeman
Sander BruggemanEigenaar

Met websites en online marketing ondersteun ik ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid.

Ook samenwerken?

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op

Ook interessant

Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case:Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Oplevering VeryBest
3 min leestijd

Oplevering VeryBest

Case:Lekker eten van een 'restje' in je koelkast, het kan met de recepten van VeryBest. Voer je ingrediënt in op de website en er komt altijd een heerlijk gerecht uit.

Lees meer
Oplevering: Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering: Zeeland Boten

Case:Varen draait vooral om genieten. Dat weten ze bij Zeeland Boten als geen ander. Daarom nemen ondernemers Stefan en Daan met plezier jouw zorgen uit handen. Een boot kopen, leasen of stallen, het kan allemaal bij hun bedrijf in Middelburg.

Lees meer
Bekijk alle berichten