Case

Oplevering: ABC Zonnepanelen

2 min leestijd

Nederdesign en ABC Zonnepanelen, het is een mooie samenwerking! Onlangs vertelde directeur Peter van Laere over hoe hij de samenwerking ervaart en over hun website. Deze website is ingericht als webshop, maar daar wordt hij niet zozeer voor gebruikt…

Oplevering: ABC Zonnepanelen

Case informatie

Klant
ABC Zonnepanelen
Oplevering
November 2017
Type
Webshop

Goed en transparant advies

Wanneer een potentiële klant contact opneemt met ABC Zonnepanelen, zal er altijd een medewerker van ABC Zonnepanelen naar deze prospect toegaan. De medewerker meet het dak op en geeft ter plekke een goed advies over het juiste type én aantal zonnepanelen. Dit advies wordt gegeven aan de hand van de webshop, waarin het huidige assortiment van ABC Zonnepanelen te zien is. Hierdoor is het bedrijf erg transparant richting hun potentiële klanten, omdat zij de gekregen informatie ten alle tijden terug kunnen lezen op de website.

De ontwikkeling van de webshop staat nooit stil

Het aanbod zonnepanelen verandert heel snel, hier moet dan ook op ingespeeld worden. Hier ligt een taak voor Nederdesign. Sander van Nederdesign: ‘We werken tweewekelijks voor ABC Zonnepanelen. Wat we doen is het bijsturen van de online marketingcampagnes, het signaleren en aangeven van kansen voor het bedrijf én we hebben intensief overleg over het huidige aanbod. De ontwikkeling van de webshop staat nooit stil. De komende periode gaan we aan slag met laadpalen, airco’s en thuisaccu’s voor zonnepanelen. Een erg leuke uitdaging die nooit gaat vervelen! Daarnaast zijn we continu alert op verbeteringen in de webshop. Deze verbeteringen zijn voornamelijk gericht op het binnenhalen van offerte-aanvragen. Hét doel van de website.’

Ook interessant

Oplevering nieuwe website - DELTA Ride for the Roses
Oplevering Website – Maas Afbouw
2 min leestijd

Oplevering Website – Maas Afbouw

Case: Als je al bekend bent met Nederdesign is de keuze voor een nieuwe websitebouwer natuurlijk zo gemaakt. Omdat de klik er al was tussen Nederdesign en Erwin van Maas Afbouw leek de samenwerking onvermijdbaar.

Lees meer
Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo
2 min leestijd

Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo

Case: Stichting PaCo is de personeelsstichting van Elopak in Terneuzen. Jaarlijks organiseren ze meerdere evenementen voor hun deelnemers die steeds goed bezocht worden. Zo goed, dat er voor evenementen meer vraag is dan aanbod.

Lees meer
Bekijk alle berichten