Case

Oplevering: Marathon Zeeuws-Vlaanderen

2 min leestijd

De Marathon van Zeeuws-Vlaanderen is niet meer weg te denken uit de jaarlijkse sportkalender. In 2018 werd alweer de tiende editie georganiseerd. Aan ons en Recht door Zee is gevraagd om een compleet nieuwe ‘look-and-feel’ te ontwikkelen: een nieuw eigentijds logo, nieuwe en frisse kleuren en een compleet nieuwe en meer gebruiksvriendelijke website. Nadat we ook de vorige website in 2012 hebben ontwikkeld, zijn we zeer trots op de vernieuwde website!

Oplevering: Marathon Zeeuws-Vlaanderen

Case informatie

Klant
Marathon Zeeuws-Vlaanderen
Oplevering
September 2017
Type
Website

Een fijne samenwerking geeft een mooi resultaat

Bij Recht door Zee zijn ze aan de slag gegaan met het ontwerpen van een nieuw logo, wat op de uitingen van de marathon te zien zal zijn. Nieuwe vlaggen, banners, beachvlaggen, t-shirts, posters, flyers etc. De website is, nadat het logo en de eerste schetsen door Recht door Zee waren ontworpen, door ons gebouwd. Een mooie samenwerking waarbij de klant centraal staat en iedere partij doet waar hij of zij sterk in is!

Bij het bouwen van de nieuwe website is er steeds geredeneerd vanuit de deelnemer. De website moet de organisatie ontlasten, zodat de focus kan liggen op het succesvol organiseren van weer een nieuwe editie van de marathon. Er is gekeken naar andere websites, bijvoorbeeld van de marathon van Amsterdam en Rotterdam. Hoe hebben zij bepaalde zaken weergegeven op hun sites? We hebben onze eigen invulling gegeven en gekeken welke informatie de deelnemer nodig heeft om alles te weten over het evenement. Het overzichtelijke menu waarin iedere wedstrijd zijn eigen onderdeel heeft zorgt ervoor dat er meer tevreden lopers zijn en de organisatie minder terugkerende vragen krijgt!

Ook interessant

Oplevering nieuwe website - DELTA Ride for the Roses
Oplevering Website – Maas Afbouw
2 min leestijd

Oplevering Website – Maas Afbouw

Case: Als je al bekend bent met Nederdesign is de keuze voor een nieuwe websitebouwer natuurlijk zo gemaakt. Omdat de klik er al was tussen Nederdesign en Erwin van Maas Afbouw leek de samenwerking onvermijdbaar.

Lees meer
Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo
2 min leestijd

Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo

Case: Stichting PaCo is de personeelsstichting van Elopak in Terneuzen. Jaarlijks organiseren ze meerdere evenementen voor hun deelnemers die steeds goed bezocht worden. Zo goed, dat er voor evenementen meer vraag is dan aanbod.

Lees meer
Bekijk alle berichten