Case

Oplevering: Immo Scaldis

2 min leestijd

Eind 2016 is de volledig nieuwe website van Immo Scaldis online gegaan. Zowel de Nederlandstalige als Duitstalige website biedt een helder overzicht en alle details over de vakantiewoningen van Immo Scaldis. Met een uitgebreide zoek- en filtermogelijkheid vinden toeristen snel de ideale vakantiewoning voor hun verblijf. Het reserveren van een vakantiewoning is dan nog maar een fluitje van een cent.

Oplevering: Immo Scaldis

Case informatie

Klant
Immo Scaldis
Oplevering
December 2016
Type
Website
URL

Meer reserveringen en een hoge dekkingsgraad

Met de nieuwe website is het aantal reserveringen wat online gedaan wordt gestegen. Voor Immo Scaldis hebben we een volwaardige boekingsmodule ontwikkeld, waarbij details zoals een annuleringsverzekering en diverse opties die het verblijf nog aangenamer maken niet mogen ontbreken! Bestaande en nieuwe gasten worden op de hoogte gehouden met onze klantvriendelijke nieuwsbriefmodule.

Door de koppeling met social media en het adviseren over online marketing helpen we Immo Scaldis met het verder optimaliseren van hun online aanwezigheid!

Ook interessant

Oplevering nieuwe website - DELTA Ride for the Roses
Oplevering Website – Maas Afbouw
2 min leestijd

Oplevering Website – Maas Afbouw

Case: Als je al bekend bent met Nederdesign is de keuze voor een nieuwe websitebouwer natuurlijk zo gemaakt. Omdat de klik er al was tussen Nederdesign en Erwin van Maas Afbouw leek de samenwerking onvermijdbaar.

Lees meer
Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo
2 min leestijd

Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo

Case: Stichting PaCo is de personeelsstichting van Elopak in Terneuzen. Jaarlijks organiseren ze meerdere evenementen voor hun deelnemers die steeds goed bezocht worden. Zo goed, dat er voor evenementen meer vraag is dan aanbod.

Lees meer
Bekijk alle berichten