Case

Oplevering: Alle Stappen Tellen

2 min leestijd

Op virtuele reis naar Santiago de Compostelle, The Oriënt Express (Istanbul) of naar het Noorderlicht in Finland? Met de app Alle Stappen Tellen worden dagelijks jouw stappen geteld. Jouw voortgang op de route kun je zien in de Android, iOS of Web-App. Volg jouw route door Europa en laat je motiveren om meer te bewegen en daardoor een vitaler leven te hebben! Na de succesvolle lancering gebruiken nu zo'n 1.700 Koesterpas

Oplevering: Alle Stappen Tellen

Case informatie

Klant
Stichting Koesterpas
Oplevering
Oktober 2016
Type
Webapplicatie
URL

Van Santiago naar Istanbul en het noorderlicht...

Eind 2016 hebben de eerste wandelaars het einddoel bereikt. Ze zijn aangekomen in Santiago de Compostella. Hierin is in de regionale pers uitgebreid aandacht aan besteed. Ondermeer de PZC en Omroep Zeeland hebben een leuk item gemaakt over de eerste finishers in Portugal. Vanuit de stichting Koesterpas is besloten om het succesvolle programma een vervolg te geven en een tweede route toe te voegen aan de digitale stappenteller. Na aankomst in Santiago de Compostella gaat men per vliegtuig terug naar huis. De volgende dag start de nieuwe route die loopt volgens The Orient Express naar het schitterende Istanbul!

Ook interessant

Oplevering nieuwe website - DELTA Ride for the Roses
Oplevering Website – Maas Afbouw
2 min leestijd

Oplevering Website – Maas Afbouw

Case: Als je al bekend bent met Nederdesign is de keuze voor een nieuwe websitebouwer natuurlijk zo gemaakt. Omdat de klik er al was tussen Nederdesign en Erwin van Maas Afbouw leek de samenwerking onvermijdbaar.

Lees meer
Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo
2 min leestijd

Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo

Case: Stichting PaCo is de personeelsstichting van Elopak in Terneuzen. Jaarlijks organiseren ze meerdere evenementen voor hun deelnemers die steeds goed bezocht worden. Zo goed, dat er voor evenementen meer vraag is dan aanbod.

Lees meer
Bekijk alle berichten