Case

Oplevering: Digiportal Gebouwbeheer

2 min leestijd

Stel je een uitgebreid archief voor met tientallen, zo niet honderden papieren logboeken voor. Periodieke inspecties van installaties worden hierin steeds met pen bijgeschreven. In opdracht van de gemeente Terneuzen hebben we hiervoor een slimme webapplicatie ontwikkeld. Medewerkers loggen in op hun tablet of PC en vullen digitaal het inspectieformulier in. De gebouwbeheerders zien in één oogopslag de status van hun installaties in plaats van uitpuilende archiefkasten!

Oplevering: Digiportal Gebouwbeheer

Case informatie

Klant
Gemeente Terneuzen
Oplevering
September 2016
Type
Webapplicatie
URL

Volledig beheer met uitgebreide rechtenstructuur

Het vereenvoudigen van uw periodieke inspecties begint met overzichtelijk gebouwbeheer. Gebouwen, openbare kasten en inrichtingen worden eenvoudig toegevoegd. Daarnaast biedt de detailpagina van een gebouw inzicht in de bijbehorende installaties. Al deze installaties kennen een periodieke keuring of inspectie. Het beheer van deze installaties werkt eenvoudig en overzichtelijk. Men kan notities, foto’s en documenten toevoegen. Een installatie heeft zijn eigen logboeken waarin de keuringen verwerkt worden.

Externe partijen worden door middel van een onderhoudscontract toegevoegd aan de applicatie. Iedere medewerker krijgt zijn persoonlijke inloggegevens en kan daarmee digitaal inspecties verwerken. Wanneer er een streekproef van toepassing is, wordt de beheerder daar direct van op de hoogte gesteld. Zo mis je geen enkele inspectie meer en kan je deze data eenvoudig exporteren naar Excel voor verder analyse.

Ook interessant

Oplevering website FestiBO
2 min leestijd

Oplevering website FestiBO

Case: Van BO2 naar FestiBO, met een passende nieuwe website. Dat was de wens van de Juniorkamer Zeeuwsch-Vlaanderen.

Lees meer
Oplevering website Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen
Oplevering – Configurator Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering – Configurator Zeeland Boten

Case: Zelf je eigen boot samenstellen? Een droom van velen die werkelijkheid kan worden bij Zeeland Boten. Met de configurator kies je de kleur, afwerking en accessoires van jouw boot.

Lees meer
Bekijk alle berichten