Case

Oplevering: Digiportal Gebouwbeheer

2 min leestijd

Stel je een uitgebreid archief voor met tientallen, zo niet honderden papieren logboeken voor. Periodieke inspecties van installaties worden hierin steeds met pen bijgeschreven. In opdracht van de gemeente Terneuzen hebben we hiervoor een slimme webapplicatie ontwikkeld. Medewerkers loggen in op hun tablet of PC en vullen digitaal het inspectieformulier in. De gebouwbeheerders zien in één oogopslag de status van hun installaties in plaats van uitpuilende archiefkasten!

Oplevering: Digiportal Gebouwbeheer

Case informatie

Klant
Gemeente Terneuzen
Oplevering
September 2016
Type
Webapplicatie
URL

Volledig beheer met uitgebreide rechtenstructuur

Het vereenvoudigen van uw periodieke inspecties begint met overzichtelijk gebouwbeheer. Gebouwen, openbare kasten en inrichtingen worden eenvoudig toegevoegd. Daarnaast biedt de detailpagina van een gebouw inzicht in de bijbehorende installaties. Al deze installaties kennen een periodieke keuring of inspectie. Het beheer van deze installaties werkt eenvoudig en overzichtelijk. Men kan notities, foto’s en documenten toevoegen. Een installatie heeft zijn eigen logboeken waarin de keuringen verwerkt worden.

Externe partijen worden door middel van een onderhoudscontract toegevoegd aan de applicatie. Iedere medewerker krijgt zijn persoonlijke inloggegevens en kan daarmee digitaal inspecties verwerken. Wanneer er een streekproef van toepassing is, wordt de beheerder daar direct van op de hoogte gesteld. Zo mis je geen enkele inspectie meer en kan je deze data eenvoudig exporteren naar Excel voor verder analyse.

Ook interessant

Oplevering nieuwe website - DELTA Ride for the Roses
Oplevering Website – Maas Afbouw
2 min leestijd

Oplevering Website – Maas Afbouw

Case: Als je al bekend bent met Nederdesign is de keuze voor een nieuwe websitebouwer natuurlijk zo gemaakt. Omdat de klik er al was tussen Nederdesign en Erwin van Maas Afbouw leek de samenwerking onvermijdbaar.

Lees meer
Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo
2 min leestijd

Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo

Case: Stichting PaCo is de personeelsstichting van Elopak in Terneuzen. Jaarlijks organiseren ze meerdere evenementen voor hun deelnemers die steeds goed bezocht worden. Zo goed, dat er voor evenementen meer vraag is dan aanbod.

Lees meer
Bekijk alle berichten