Case

Oplevering: Serpenti Cycling

2 min leestijd

Al jaren runt Gertjan Serpenti zijn winkel Serpenti Cycling in Hulst. Een mooie zaak, een goed en loyaal klantenbestand én de beste kwaliteit. Het enige wat nog ontbrak was een website. Deze mocht Nederdesign voor hem realiseren. En doordat Sander van Nederdesign zelf goede ervaringen heeft met Serpenti Cycling, was het extra leuk om voor deze klant aan de slag te gaan!

Oplevering: Serpenti Cycling

Case informatie

Klant
Serpenti Cycling
Oplevering
Augustus 2016
Type
Website

Aansprekende Nederdesign diensten

‘Onze samenwerking is op een niet erg voor de hand liggende manier ontstaan,’ vertelt Sander. ‘Ik ga regelmatig met mijn mountainbike op pad, en had daarbij steeds vaker last van mijn rug. Iemand verwees me door naar Gertjan Serpenti. Hij heeft mijn fiets goed afgesteld, en terwijl hij dat aan het doen was, raakten we in gesprek over ons werk. Gertjan had wel interesse in de diensten van Nederdesign en van het een kwam het ander!’

Een goed doordachte website

Voordat er begonnen werd met bouwen, is er goed nagedacht over de inhoud die op de website getoond zou worden. Voorheen maakte Gertjan voornamelijk gebruik van Facebook, waarop hij zijn tweedehands aanbod deelt. Omdat dit het erg goed doet, is er besloten dit op Facebook te blijven delen. Op de website is meer informatie te vinden over de verschillende soorten fietsen die Gertjan verkoopt én wordt er aandacht gegeven aan bike-fitting. Een complete en persoonlijke fietsmeting die altijd wordt uitgevoerd door het gecertificeerde personeel van Serpenti Cycling. Sander: ‘Zelf was ik inmiddels van mijn rugklachten af, dus ik kon Gertjan niet alleen helpen door het realiseren van zijn website, maar ook door hem aan te bevelen!’

 

Ook interessant

441% conversiestijging door Google Ads voor Steda Housing
2 min leestijd

441% conversiestijging door Google Ads voor Steda Housing

Case: Voor een nieuw startende website is het lastig om vanaf het begin te scoren in de organische zoekresultaten, door de autoriteit van de website. Om je zichtbaarheid direct een boost te geven biedt betaald adverteren een uitkomst!

Lees meer
Oplevering bezoekersregistratie Royal Hotels
4 min leestijd

Oplevering bezoekersregistratie Royal Hotels

Case: Jens Hoogstad van Royal Hotels kwam naar ons toe met de vraag of wij een oplossing hadden voor de bezoekersregistratie van zijn hotelgasten. We zijn aan de slag gegaan met een webapplicatie, zodat bezoekers eenvoudig kunnen inchecken.

Lees meer
Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case: Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Bekijk alle berichten