Case

Oplevering: Serpenti Cycling

2 min leestijd

Al jaren runt Gertjan Serpenti zijn winkel Serpenti Cycling in Hulst. Een mooie zaak, een goed en loyaal klantenbestand én de beste kwaliteit. Het enige wat nog ontbrak was een website. Deze mocht Nederdesign voor hem realiseren. En doordat Sander van Nederdesign zelf goede ervaringen heeft met Serpenti Cycling, was het extra leuk om voor deze klant aan de slag te gaan!

Oplevering: Serpenti Cycling

Case informatie

Klant
Serpenti Cycling
Oplevering
Augustus 2016
Type
Website

Aansprekende Nederdesign diensten

‘Onze samenwerking is op een niet erg voor de hand liggende manier ontstaan,’ vertelt Sander. ‘Ik ga regelmatig met mijn mountainbike op pad, en had daarbij steeds vaker last van mijn rug. Iemand verwees me door naar Gertjan Serpenti. Hij heeft mijn fiets goed afgesteld, en terwijl hij dat aan het doen was, raakten we in gesprek over ons werk. Gertjan had wel interesse in de diensten van Nederdesign en van het een kwam het ander!’

Een goed doordachte website

Voordat er begonnen werd met bouwen, is er goed nagedacht over de inhoud die op de website getoond zou worden. Voorheen maakte Gertjan voornamelijk gebruik van Facebook, waarop hij zijn tweedehands aanbod deelt. Omdat dit het erg goed doet, is er besloten dit op Facebook te blijven delen. Op de website is meer informatie te vinden over de verschillende soorten fietsen die Gertjan verkoopt én wordt er aandacht gegeven aan bike-fitting. Een complete en persoonlijke fietsmeting die altijd wordt uitgevoerd door het gecertificeerde personeel van Serpenti Cycling. Sander: ‘Zelf was ik inmiddels van mijn rugklachten af, dus ik kon Gertjan niet alleen helpen door het realiseren van zijn website, maar ook door hem aan te bevelen!’

 

Ook interessant

Oplevering nieuwe website - DELTA Ride for the Roses
Oplevering Website – Maas Afbouw
2 min leestijd

Oplevering Website – Maas Afbouw

Case: Als je al bekend bent met Nederdesign is de keuze voor een nieuwe websitebouwer natuurlijk zo gemaakt. Omdat de klik er al was tussen Nederdesign en Erwin van Maas Afbouw leek de samenwerking onvermijdbaar.

Lees meer
Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo
2 min leestijd

Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo

Case: Stichting PaCo is de personeelsstichting van Elopak in Terneuzen. Jaarlijks organiseren ze meerdere evenementen voor hun deelnemers die steeds goed bezocht worden. Zo goed, dat er voor evenementen meer vraag is dan aanbod.

Lees meer
Bekijk alle berichten