Case

Oplevering: Ticket or Leave it

2 min leestijd

Veilig en vertrouwd je toegangskaarten kopen of verkopen, op de website of aan de deur. Dat kan met het systeem Ticket or Leave It van Nederdesign. Ticket or Leave It is een allround oplossing voor de verkoop van toegangskaarten. De flexibele en snel inzetbare toegangscontrole aan de deur zorgt ervoor dat alleen die gasten binnen komen, die een geldige toegangskaart hebben. Handig én veilig!

 

Oplevering: Ticket or Leave it

Case informatie

Klant
Nederdesign
Oplevering
Juni 2011
Type
Webapplicatie

Een uitgebouwd systeem

Waarom Nederdesign dit systeem aanbiedt? Sander: ‘We zijn ooit gevraagd een ticketsysteem te bouwen voor Rock around the Bridge, een rockfestival in Sas van Gent. Nederdesign verzorgde de kaartverkoop én het scannen van de kaarten aan de ingang. In de loop der jaren hebben we het systeem steeds verder doorontwikkeld en uitgebouwd.’ Zo is het systeem onder andere gebruikt bij het jubileumfeest van 50 jaar DOW, de open dag van Outokumpu en voor de tijdsregistratie tijdens de Hulst by Lightrun. Daarnaast wordt het systeem ook gebruikt door de toneelvereniging Siesa, voor dinervouchers in een restaurant in Goes én is het gebruikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van Zeeland Seaports, waar er na het scannen van het ticket direct een badge geprint werd met daarop de naam van de bezoeker.

Aan te passen naar wensen van de klant

Sander: ‘Het grote voordeel van Ticket or Leave it is dat het heel makkelijk aan te passen is naar de omstandigheden en de wensen van de klant. We hebben alle apparatuur zelf in huis, van iPads en barcodescanners tot toegangsbalies. De software hebben we zelf ontwikkeld, waardoor we kunnen garanderen dat het veilig is en goed werkt. Zo weet je wie er binnenkomt én zorg je ervoor dat er geen ongewenste gasten op je evenement rondlopen.’

Ook interessant

Oplevering website FestiBO
2 min leestijd

Oplevering website FestiBO

Case: Van BO2 naar FestiBO, met een passende nieuwe website. Dat was de wens van de Juniorkamer Zeeuwsch-Vlaanderen.

Lees meer
Oplevering website Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen
Oplevering – Configurator Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering – Configurator Zeeland Boten

Case: Zelf je eigen boot samenstellen? Een droom van velen die werkelijkheid kan worden bij Zeeland Boten. Met de configurator kies je de kleur, afwerking en accessoires van jouw boot.

Lees meer
Bekijk alle berichten