CaseOplevering: Ticket or Leave it

2 min leestijd
Sander Bruggeman

Veilig en vertrouwd je toegangskaarten kopen of verkopen, op de website of aan de deur. Dat kan met het systeem Ticket or Leave It van Nederdesign. Ticket or Leave It is een allround oplossing voor de verkoop van toegangskaarten. De flexibele en snel inzetbare toegangscontrole aan de deur zorgt ervoor dat alleen die gasten binnen komen, die een geldige toegangskaart hebben. Handig én veilig!

 

Oplevering: Ticket or Leave it

Een uitgebouwd systeem

Waarom Nederdesign dit systeem aanbiedt? Sander: ‘We zijn ooit gevraagd een ticketsysteem te bouwen voor Rock around the Bridge, een rockfestival in Sas van Gent. Nederdesign verzorgde de kaartverkoop én het scannen van de kaarten aan de ingang. In de loop der jaren hebben we het systeem steeds verder doorontwikkeld en uitgebouwd.’ Zo is het systeem onder andere gebruikt bij het jubileumfeest van 50 jaar DOW, de open dag van Outokumpu en voor de tijdsregistratie tijdens de Hulst by Lightrun. Daarnaast wordt het systeem ook gebruikt door de toneelvereniging Siesa, voor dinervouchers in een restaurant in Goes én is het gebruikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van Zeeland Seaports, waar er na het scannen van het ticket direct een badge geprint werd met daarop de naam van de bezoeker.

Aan te passen naar wensen van de klant

Sander: ‘Het grote voordeel van Ticket or Leave it is dat het heel makkelijk aan te passen is naar de omstandigheden en de wensen van de klant. We hebben alle apparatuur zelf in huis, van iPads en barcodescanners tot toegangsbalies. De software hebben we zelf ontwikkeld, waardoor we kunnen garanderen dat het veilig is en goed werkt. Zo weet je wie er binnenkomt én zorg je ervoor dat er geen ongewenste gasten op je evenement rondlopen.’

Sander Bruggeman
Sander BruggemanEigenaar

Met websites en online marketing ondersteun ik ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid.

Ook samenwerken?

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op

Ook interessant

Oplevering: Barista op Wielen
3 min leestijd

Oplevering: Barista op Wielen

Case:Gasten op beurzen, evenementen en bruiloften voorzien van een heerlijk bakje koffie en allerlei andere koffiespecialiteiten. Dat is wat opgeleid barista Dylan van Overmeire van Barista op Wielen het liefste doet!

Lees meer
Oplevering VeryBest
3 min leestijd

Oplevering VeryBest

Case:Lekker eten van een 'restje' in je koelkast, het kan met de recepten van VeryBest. Voer je ingrediënt in op de website en er komt altijd een heerlijk gerecht uit.

Lees meer
Oplevering: Zeeland Boten
3 min leestijd

Oplevering: Zeeland Boten

Case:Varen draait vooral om genieten. Dat weten ze bij Zeeland Boten als geen ander. Daarom nemen ondernemers Stefan en Daan met plezier jouw zorgen uit handen. Een boot kopen, leasen of stallen, het kan allemaal bij hun bedrijf in Middelburg.

Lees meer
Bekijk alle berichten