Case

Oplevering: Ticket or Leave it

2 min leestijd

Veilig en vertrouwd je toegangskaarten kopen of verkopen, op de website of aan de deur. Dat kan met het systeem Ticket or Leave It van Nederdesign. Ticket or Leave It is een allround oplossing voor de verkoop van toegangskaarten. De flexibele en snel inzetbare toegangscontrole aan de deur zorgt ervoor dat alleen die gasten binnen komen, die een geldige toegangskaart hebben. Handig én veilig!

 

Oplevering: Ticket or Leave it

Case informatie

Klant
Nederdesign
Oplevering
Juni 2011
Type
Webapplicatie

Een uitgebouwd systeem

Waarom Nederdesign dit systeem aanbiedt? Sander: ‘We zijn ooit gevraagd een ticketsysteem te bouwen voor Rock around the Bridge, een rockfestival in Sas van Gent. Nederdesign verzorgde de kaartverkoop én het scannen van de kaarten aan de ingang. In de loop der jaren hebben we het systeem steeds verder doorontwikkeld en uitgebouwd.’ Zo is het systeem onder andere gebruikt bij het jubileumfeest van 50 jaar DOW, de open dag van Outokumpu en voor de tijdsregistratie tijdens de Hulst by Lightrun. Daarnaast wordt het systeem ook gebruikt door de toneelvereniging Siesa, voor dinervouchers in een restaurant in Goes én is het gebruikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van Zeeland Seaports, waar er na het scannen van het ticket direct een badge geprint werd met daarop de naam van de bezoeker.

Aan te passen naar wensen van de klant

Sander: ‘Het grote voordeel van Ticket or Leave it is dat het heel makkelijk aan te passen is naar de omstandigheden en de wensen van de klant. We hebben alle apparatuur zelf in huis, van iPads en barcodescanners tot toegangsbalies. De software hebben we zelf ontwikkeld, waardoor we kunnen garanderen dat het veilig is en goed werkt. Zo weet je wie er binnenkomt én zorg je ervoor dat er geen ongewenste gasten op je evenement rondlopen.’

Ook interessant

Oplevering nieuwe website - DELTA Ride for the Roses
Oplevering Website – Maas Afbouw
2 min leestijd

Oplevering Website – Maas Afbouw

Case: Als je al bekend bent met Nederdesign is de keuze voor een nieuwe websitebouwer natuurlijk zo gemaakt. Omdat de klik er al was tussen Nederdesign en Erwin van Maas Afbouw leek de samenwerking onvermijdbaar.

Lees meer
Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo
2 min leestijd

Oplevering website & dashboard - Stichting PaCo

Case: Stichting PaCo is de personeelsstichting van Elopak in Terneuzen. Jaarlijks organiseren ze meerdere evenementen voor hun deelnemers die steeds goed bezocht worden. Zo goed, dat er voor evenementen meer vraag is dan aanbod.

Lees meer
Bekijk alle berichten