Maak kennis met:

Davina Schot

Davina Schot

Online marketeer bij Nederdesign

Ik ben geboren in Vlissingen maar ben tijdens mijn studie verhuist naar Hulst. Nu ik ook werk in Zeeuws-Vlaanderen is het plaatje compleet. Hard werken afgewisseld met ontspanning, daar gaat het voor mij om. Vandaar dat ik vier dagen in de week werk, dan heb ik nog genoeg tijd over voor ontspanning en gezelligheid met vrienden en familie. Lekker uit eten of een terrasje pakken in de zomer. Maar tijd voor mezelf vind ik ook belangrijk, daarom vind je mij ook regelmatig in de sportschool of buiten voor een lekkere wandeling in het bos.

blogs van
internet prof Davina

Als het gaat om marketing kan ik niet kiezen wat mijn favoriete onderdeel is. Ik vind alles leuk, van teksten schrijven tot optimaliseren van advertenties. Van conversieoptimalisatie en het gebruiksvriendelijk maken van websites. Als marketeer of als ondernemer is het belangrijk om van alle expertises in ieder geval de basis goed te snappen. Daarom schrijf ik blogs over alles wat me interesseert of wat op dat moment relevant is. Kennis is er tenslotte om te delen.

Volgt jouw website het natuurlijke pad?
3 min leestijd

Volgt jouw website het natuurlijke pad?

Online marketing · Het klinkt misschien raar: een natuurlijk pad voor een website. Maar er zijn echt een aantal ‘regels’ als het gaat om website ontwerp die jouw website kunnen verbeteren. Door bestaande websites zijn een verwachtingspatronen ontstaan.

Lees meer
5x meer bezoekers met SEO voor Varen op het Veerse Meer
Ruim 30% CTR met een relevante zoekcampagne voor Het Blije Kratje
Hoe voer je een goed zoekwoordenonderzoek uit?
4 min leestijd

Hoe voer je een goed zoekwoordenonderzoek uit?

Online marketing · Zoekwoordenonderzoek is de basis voor een goede SEO en SEA strategie. Maar waar begin je? Er zijn verschillende tools en methodes om de juiste zoekwoorden te achterhalen. We helpen je graag op weg.

Lees meer
Segmentatie: wat is het en wat zijn de voordelen?
441% conversiestijging door Google Ads voor Steda Housing
2 min leestijd

441% conversiestijging door Google Ads voor Steda Housing

Case · Voor een nieuw startende website is het lastig om vanaf het begin te scoren in de organische zoekresultaten, door de autoriteit van de website. Om je zichtbaarheid direct een boost te geven biedt betaald adverteren een uitkomst!

Lees meer
Wat is cross-sell en up-sell en hoe zet je dit in binnen je bedrijf?
Inhaakkalenders gebruiken voor je social media strategie?
3 min leestijd

Inhaakkalenders gebruiken voor je social media strategie?

Online marketing · We kennen het allemaal wel. Je probeert regelmatig te posten op social media maar soms mis je inspiratie. Dat is vaak het moment dat mensen grijpen naar de inhaakkalender. Toch levert dit niet altijd de social media content op die je zou willen.

Lees meer
Hoe bepaal je een goed marketingbudget
3 min leestijd

Hoe bepaal je een goed marketingbudget

Online marketing · We krijgen vaak de vraag: Hoeveel marketingbudget heb ik nodig voor mijn campagne? Het antwoord hebben we niet. Jouw marketingbudget is namelijk afhankelijk van jouw bedrijf. Toch zijn er verschillende manieren om een marketingbudget te bepalen.

Lees meer