Zonnetrein Groot Saeftinghe

Een mooi project! De nieuwe website van Zonnetrein Groot Saeftinghe. Sinds het voorjaar van 2020 rijdt de Zonnetrein weer rond in de gemeente Hulst én daarbuiten. Een leuk vervoersmiddel voor een heerlijk dagje weg.

Prikkelend en aantrekkelijk

Op de homepage van de Zonnetrein is direct veel te zien. Sander van Nederdesign: ‘Een homepage maken we altijd extra opvallend. Het is de meest bezochte pagina én de pagina die de meeste bezoekers als eerste zien. Deze pagina moet dus prikkelend en aantrekkelijk zijn. Dit hebben we met de website van de Zonnetrein mooi weten te realiseren. Door een lange homepage te maken, kunnen bezoekers blijven scrollen en het bedrijf en het aanbod leren kennen. Vanuit de verschillende stroken op de homepage kun je doorklikken voor meer informatie.

In gesprek met de klant

Meekijken met de websitebril

Nederdesign heeft deze website gemaakt in opdracht van marketing- en communicatiebureau Arrangé. Arrangé had contact met de klant en schakelde met ontwerpbureau Le Noir over de vormgeving van de website. Nederdesign was de uitvoerende partij en bracht kennis in op het gebied van websitebouw. Sander gaf gerichte adviezen, om op deze manier de website zo optimaal mogelijk te laten werken. Hij vertelt erover: ‘We werken graag samen met andere partijen, zodat we goed kunnen sparren over de website. Wat we vaak zien wanneer we samenwerken met ontwerpbureaus, is dat er voornamelijk wordt gekeken naar vormgeving. Wij kijken vervolgens mee met de ‘websitebril’. We kijken wat er wel en juist niet goed werkt en hoe we bezoekers aan de hand kunnen nemen en ervoor zorgen dat ze de Zonnetrein daadwerkelijk gaan boeken. Zo vullen we elkaar goed aan!

Mooie bedrijven in de regio

De website van de Zonnetrein beschikt over veel verschillende elementen. Zo is er een beschikbaarheidskalender en worden de verschillende initiatiefnemers van de Zonnetrein uitgelicht. Bij de bedrijven van deze initiatiefnemers kun je als bezoeker van de Zonnetrein een tussenstop maken. Sander: ‘Door de bedrijven toe te voegen en op een mooie, overzichtelijke manier te presenteren, leer je de bedrijven zelf ook kennen. Zo krijg je steeds meer waardering voor het goede werk dat ze doen om de Zonnetrein in stand te houden.

 

Ook online succes behalen?

Sander Bruggeman

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op