Op zoek naar een nieuwe woning? Neem dan eens een kijkje op de nieuwe website van Wooncoach. Door de gebruiksvriendelijke indeling vind je snel waar je naar op zoek bent!

Projectnummer#299
OpdrachtgeverWooncoach
OpleveringMei 2020
TypeWebsite, Online-marketing
Bekijk projectwooncoach.nl

In de loop der tijd heeft Nederdesign al drie websites voor Wooncoach mogen bouwen. De eerste twee stammen uit 2008 en 2015, maar in 2020 werd het tijd voor een gloednieuwe website. Daarnaast maakt Nederdesign voor de online marketing van Wooncoach gebruik van een unieke zelfontwikkelde strategie.

In gesprek met de klant

Klant aan het woord - Wooncoach

Een klant van het eerste uur… Wooncoach! Nederdesign verzorgt al jaren de online marketing voor het bedrijf, zodat het goed vindbaar is in Google én heeft inmiddels al drie websites voor hen mogen bouwen. Tijd voor een gesprek.

Lees het interview

Tijd voor iets nieuws!

De websites uit 2008 en 2015 gingen lang mee, dit was mogelijk omdat ze altijd goed onderhouden zijn. Hierbij kun je denken aan back-ups en beveiliging van de websites. Maar na gemiddeld vijf jaar is de rek uit een website en wordt het tijd voor een nieuwe. Mensen bezoeken websites tegenwoordig vaak via hun smartphone, dus het is van belang om continu in te spelen op veranderende schermresoluties. Daarnaast spelen nieuwe technieken en vindbaarheid ook een belangrijke factor.

Vooronderzoek voor een optimaal resultaat

‘Voordat we de nieuwe website van Wooncoach gingen bouwen, hebben we onderzoek gedaan naar hun huidige website én naar die van de concurrentie.’ vertelt Sander. ‘Ook hebben we verschillende ondernemers gesproken over deze websites en de plus- en minpunten ervan. Hieruit kwamen al snel een aantal punten die we zeker mee wilden nemen voor de nieuwe website. Dit werd versterkt door de brainstormsessie die we daarna hebben gehouden. Zo zijn we samen tot de best mogelijke website gekomen.’

Unieke marketingstrategie

Niet alleen een goede website draagt bij aan online vindbaarheid. Ook online marketing speelt hier een grote rol in. Voor Wooncoach maakt Nederdesign gebruik van multi-funnel marketing. Met deze zelfontwikkelde strategie onderscheidt Nederdesign zich van andere online marketingbureaus. Sander: ‘Wij denken niet vanuit een middel, maar vanuit een doelstelling. Om de doelstelling te halen maken we een combinatie van de beste online marketingkanalen. Samen bepalen we de doelen voor het komende half jaar en de daarbij behorende strategie. Zo benutten we onze kennis van online marketing en hun kennis van de markt.’ Of dit werkt? Dat vertelt Dingena je.

Ook online succes behalen?

Sander Bruggeman

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op