Op zoek naar een nieuwe óf tweedehands fiets? Spring dan eens binnen bij Serpenti Cycling in Hulst óf neem een kijkje op hun website. Want niet voor niks zakt men van heinde en verre af richting Serpenti Cycling.

Projectnummer#477
OpdrachtgeverSerpenti Cycling
OpleveringAugustus 2016
TypeWebsite
Bekijk projectserpenti.nl

Al jaren runt Gertjan Serpenti zijn winkel Serpenti Cycling in Hulst. Een mooie zaak, een goed en loyaal klantenbestand én de beste kwaliteit. Het enige wat nog ontbrak was een website. Deze mocht Nederdesign voor hem realiseren. En doordat Sander van Nederdesign zelf goede ervaringen heeft met Serpenti Cycling, was het extra leuk om voor deze klant aan de slag te gaan!

In gesprek met de klant

Aansprekende Nederdesign diensten

‘Onze samenwerking is op een niet erg voor de hand liggende manier ontstaan,’ vertelt Sander. ‘Ik ga regelmatig met mijn mountainbike op pad, en had daarbij steeds vaker last van mijn rug. Iemand verwees me door naar Gertjan Serpenti. Hij heeft mijn fiets goed afgesteld, en terwijl hij dat aan het doen was, raakten we in gesprek over ons werk. Gertjan had wel interesse in de diensten van Nederdesign en van het een kwam het ander!’

Een goed doordachte website

Voordat er begonnen werd met bouwen, is er goed nagedacht over de inhoud die op de website getoond zou worden. Voorheen maakte Gertjan voornamelijk gebruik van Facebook, waarop hij zijn tweedehands aanbod deelt. Omdat dit het erg goed doet, is er besloten dit op Facebook te blijven delen. Op de website is meer informatie te vinden over de verschillende soorten fietsen die Gertjan verkoopt én wordt er aandacht gegeven aan bike-fitting. Een complete en persoonlijke fietsmeting die altijd wordt uitgevoerd door het gecertificeerde personeel van Serpenti Cycling. Sander: ‘Zelf was ik inmiddels van mijn rugklachten af, dus ik kon Gertjan niet alleen helpen door het realiseren van zijn website, maar ook door hem aan te bevelen!’

 

Ook online succes behalen?

Sander Bruggeman

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op