Royal Hotels is een heerlijk hotel in het centrum van Sas van Gent en daarmee de ideale uitvalsbasis voor zowel zakelijke als recreatieve doeleinden in de Kanaalzone tussen Terneuzen en Gent. Heb jij al een overnachting geboekt?

Projectnummer#460
OpdrachtgeverHoogstad Horeca
OpleveringNovember 2019
TypeWebsite
Bekijk projectroyalhotels.nl

Toen het tijd werd voor een nieuwe website, wisten de eigenaren van Royal Hotels Sander van Nederdesign wel te vinden. Dat was niet lastig, aangezien het buren zijn! Een leuke samenwerking ontstond, zowel voor Royal Hotels, als voor Restaurant Bottles…

In gesprek met de klant

Een doordachte website

Voordat er begonnen werd met de bouw van de nieuwe website, is er een analyse gemaakt van de oude website. Er werd gekeken naar de positieve én negatieve punten en naar wat er meegenomen kon worden naar de nieuwe website. Op deze manier werd er een goed doordachte website gerealiseerd die meteen klaar voor gebruik was.

Modern en traditioneel combineren

In hetzelfde pand zit Restaurant Bottles. Dit restaurant en het hotel zijn van dezelfde eigenaars. Omdat veel van de hotelgasten gaan dineren bij Restaurant Bottles, is ervoor gekozen om hetzelfde ontwerp te gebruiken voor beide websites. Dit met herkenbaarheid en eenheid als doel. Dit was een mooie uitdaging voor de internet profs van Nederdesign, aangezien het logo van het restaurant nieuw en modern was en het logo van het hotel gebaseerd is op een familiewapen en dus traditioneler was. Deze stijlen zijn op een professionele manier samengebracht, met een mooi resultaat!

Ook online succes behalen?

Sander Bruggeman

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op