Een Brabants bedrijf in magazijn toebehoren, dat hun website laat bouwen door een Zeeuws-Vlaams bureau? Korput Trading! Een ontzettend leuke samenwerking. Waarom? We vertellen het je!

Projectnummer#544
OpdrachtgeverKorput Trading
OpleveringDecember 2018
TypeWebshop
Bekijk projectkorputtrading.nl

Nederdesign werkt voor veel opdrachtgevers uit Zeeland en dan met name uit Zeeuws-Vlaanderen. Maar af en toe weten ook bedrijven buiten Zeeland Nederdesign te vinden. Zo ook Korput Trading uit het Noord-Brabantse Dongen.

In gesprek met de klant

Op aanbevelen van…

Maar hoe komt zo’n bedrijf dan terecht bij Nederdesign? Korput Trading deed veel zaken met een online-marketingbureau uit Breda waar Nederdesign erg goed contact mee heeft. Korput Trading had aan dit bureau laten weten dat ze op zoek waren naar een bedrijf dat hun nieuwe webshop kon bouwen. Het bureau verwees hen door naar Nederdesign en al snel ontstond er een mooie samenwerking!

Ontwerpen en vullen

Er mocht dus een nieuwe webshop gebouwd worden... Hier kregen de Internet Profs van Nederdesign veel vrijheid in, waardoor ze webshop zelf hebben kunnen ontwerpen, voordat er gestart werd met de bouw ervan. Ook heeft Nederdesign de website voorzien van inhoud. Alle producten werden van het oude CMS overgezet naar het Nederdesign CMS. In het gebruiksvriendelijke CMS kan de klant alles makkelijk zelf aanpassen, maar Nederdesign kan hier ook altijd een helpende hand bij bieden.

Een goede klik

Het leukste aan deze samenwerking? Sander: ‘Alles! Een nieuwe branche, een nieuwe klant én een nieuw marktgebied. Daarnaast had Korput Trading al eerder zaken gedaan met een bureau uit Zeeuws-Vlaanderen, dus ze waren al gewend aan het Zeeuws-Vlaamse ;). En dat klikt!’

Ook online succes behalen?

Sander Bruggeman

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op