Lust jij ook wel een lekker drankje? Dan heb je wellicht al eens een bestelling geplaatst bij Het Blije Kratje, een 24/7 bezorgdienst van bier, wijn en fris. Even gezellig een drankje doen was nog nooit zo makkelijk!

Projectnummer#578
OpdrachtgeverHet Blije Kratje
OpleveringDecember 2019
TypeWebsite, Online-marketing
Bekijk projecthetblijekratje.nl

Theo Stoke, de oprichter van Het Blije Kratje, wist Nederdesign al snel te vinden voor de bouw van zijn nieuwe website én voor de online marketingactiviteiten. Dit leidde tot een mooie samenwerking!

In gesprek met de klant

Klant aan het woord - Het Blije Kratje

Sinds vorig jaar werkt Nederdesign samen met Het Blije Kratje. Het Blije Kratje bezorgt bier en frisdrank bij particulieren en bij bedrijven. Voorheen was deze eenmanszaak gevestigd in Noord-Holland.

Lees het interview

Een nieuwe start

Toen Theo verhuisde van Noord-Holland naar Zeeland, verhuisde zijn onderneming met hem mee. Zijn website was nog gericht op zijn doelgroep in Noord-Holland én was flink verouderd. Na wat Googelen kwam hij bij Nederdesign terecht. Al snel realiseerde internet prof Sander zich dat hij langer bezig zou zijn met het updaten van de oude website van Het Blije Kratje, dan met het maken van een nieuwe. Dus er kwam een nieuwe website!

Bezoeken omzetten naar bestellingen

Niet alleen de website, maar ook de online marketing mocht Nederdesign op zich nemen. Internet prof Wendy: ‘We werken constant aan de vindbaarheid van Het Blije Kratje én aan het optimaliseren van de website. Dit zodat bezoeken worden omgezet in bestellingen. Zo hebben we onlangs een WhatsApp functie toegevoegd en is er een bezorgkaart toegevoegd aan de website. Zo kunnen bezoekers in één oogopslag zien waar Het Blije Kratje bezorgt en is het bestellen nog makkelijker geworden.’

Samen mooie resultaten behalen

Onlangs vertelde Theo Stoke enthousiast over zijn ervaringen met Nederdesign. En enthousiast? Dat is hij nog steeds! Wendy: ‘Theo is enthousiast en betrokken en dat maakt de samenwerking erg leuk. Ondanks de invloed van het Coronavirus blijven we samen investeren in een nog beter vindbare website en maken we het bestellen zo makkelijk mogelijk. Het allerleukste? Dat we samen mooie resultaten realiseren!’

Ook online succes behalen?

Sander Bruggeman

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op