Healthcenter Bodyline

Naast het reguliere sportaanbod, biedt Healthcenter Bodyline ook uitdagende evenementen aan. Het aanmeldproces verloopt via een webapp. Onze kennis is gebruikt om, samen met de ervaring van Bodyline, een gebruiksvriendelijk platform te ontwikkelen.

Projectnummer#550
OpdrachtgeverHealthcenter Bodyline
OpleveringSeptember 2018
TypeWebapplicatie
Bekijk projectbodylinehc.nl

Groepslessen, fitness of zwemmen. Je kunt er allemaal voor terecht bij Healthcenter Bodyline, dat met vier vestigingen in heel Zeeuws-Vlaanderen te vinden is. Naast het reguliere sportaanbod, biedt Healthcenter Bodyline ook regelmatig uitdagende evenementen aan, zoals een reis naar Alpe D’Huez in Frankrijk. Hierbij trainen de deelnemers zo’n tien maanden om uiteindelijk een mooie reis te maken en een sportief doel te behalen. Bijvoorbeeld het beklimmen van de berg. Mooie initiatieven waar Nederdesign met plezier een bijdrage aan levert.

In gesprek met de klant

Een berg aan ervaring

Nederdesign heeft de evenementenmodule voor Healthcenter Bodyline mogen maken. Voordat de sportschool deze uitdagende evenementen ging organiseren, werd dit gedaan vanuit de Stichting Koesterpas. Ook voor deze stichting heeft Nederdesign de evenementenmodule gebouwd. Wat werkte goed en wat kon nóg beter? Nederdesign had er inmiddels een hoop ervaring mee. Die kennis is gebruikt om, samen met de ervaring en kennis van Bodyline, een gebruiksvriendelijk aanmeldproces te maken. En dat is gelukt.

Overzichtelijk dashboard

De organisatie kan per evenement instellen welke gegevens de deelnemer in dient te vullen. Ook kan er gekozen worden voor verschillende betalingstermijnen. Via een dashboard kunnen de sporters precies zien welke sportprogramma’s en varianten van reizen er zijn en kunnen ze zich direct aanmelden. Wat daarna nog rest is het trainen voor de activiteit!

Geen omkijken naar

Aangezien de aanmeldingen zichzelf opvolgen, worden de medewerkers van Healthcenter Bodyline ontzorgd in het proces. Wanneer iemand zich succesvol heeft aangemeld, wordt diegene automatisch doorgeleid naar een betalingspagina, waar de eerste termijn betaald kan worden. Aan de tweede en derde betalingstermijn wordt de deelnemer herinnerd door een automatische e-mail met daarin een iDeal-link. In het overzichtelijke dashboard kan Healthcenter Bodyline precies zien wie zich heeft aangemeld en wat de status van de betalingen is. Ook kan hier makkelijk een export van worden gemaakt. Een gebruiksvriendelijk systeem.

Ook online succes behalen?

Sander Bruggeman

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op