Deliciis

Ben je in Sas van Gent en heb je zin in een heerlijke kop koffie of thee? Spring dan eens binnen bij koffiebar Deliciis. In Markt 4, in de gerenoveerde Cuyperskerk, word je warm ontvangen en staat genieten voorop.

Ben je in Sas van Gent en heb je zin in een heerlijke kop koffie of thee? Spring dan eens binnen bij koffiebar Deliciis. In Markt 4, in de gerenoveerde Cuyperskerk, word je warm ontvangen en staat genieten voorop. En… heb je hun verse ambachtelijke taarten al eens geproefd?

In gesprek met de klant

Sfeer creëren

Nederdesign heeft de website voor koffiebar Deliciis mogen bouwen. Het idee was om een leuke en gezellige koffiesfeer neer te zetten. Een sfeer die past bij het interieur én bij het bijzondere pand waarin de koffiebar gevestigd is. Deliciis is te vinden in Markt 4, de neogotische Cuyperskerk die omgetoverd is tot een unieke locatie. Hier vind je naast Deliciis ook o.a. een markt met eerlijke en lokale producten. Een aanwinst voor Sas van Gent!

Het doel van de website is het creëren van een sfeer die je zin geeft in kop lekkere koffie en iets lekkers erbij. Dit doel is naar ons idee volledig gelukt! Dit door het vele gebruik van foto’s op de website. Wie krijgt daar nu geen trek van? Daarnaast was het de bedoeling om de bezoekers te informeren. Dit is gerealiseerd door het volledige assortiment op de website te plaatsen.

Lokaal ondernemen

Sander: ‘Ik vind het mooi om samen te werken met lokale ondernemers zoals Kathy van Deliciis. We werken vanuit hetzelfde stadje en we kennen de voorgeschiedenis van de kerk. Dat maakt het leuk om haar te helpen met het goed lanceren van haar bedrijf via een website.’

Ook online succes behalen?

Sander Bruggeman

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op