De Schrijver Vastgoedonderhoud

Dat de vorige website van de Schrijver Vastgoedonderhoud toe was aan vernieuwing, dat was duidelijk. Zo was de website niet responsive en was de techniek verouderd waardoor de website niet meer onderhouden kon worden. Oeps!

Projectnummer#535
OpdrachtgeverDe Schrijver Vastgoedonderhoud
OpleveringDecember 2018
TypeWebsite
Bekijk projectdeschrijver.nl

Nederdesign mocht de nieuwe website voor De Schrijver Vastgoedonderhoud bouwen. Dit in samenwerking met marketing- en communicatiebureau Arrangé en designbureau Le Noir. Deze samenwerking resulteerde in een website die perfect bij de klant past.

In gesprek met de klant

Voortborduren op kennis

De oude website was toe aan vervanging, maar het was niet zo dat er niks meer bruikbaar was. Veel praktische zaken, zoals de menu-structuur, konden direct worden overgenomen. Tijdens een gesprek met opdrachtgever Arrangé leerden we De Schrijver Vastgoedonderhoud steeds beter kennen. Zo werd het duidelijk dat het een klant is die zelf niet actief bezig is met het onderhouden van de website. Doordat we deze kennis hadden, hebben we hier bij de nieuwe website rekening mee gehouden. Zo hebben de nieuwsberichten bijvoorbeeld geen datum en zijn ze algemeen geschreven. Hierdoor raken ze niet snel verouderd en blijft de website up-to-date!

Een mooie samenwerking

Voor de website van De Schrijver Vastgoedonderhoud werd er samengewerkt met marketing- en communicatiebureau Arrangé en designbureau Le Noir. Dit was het eerste project waarin in deze combinatie werd samengewerkt. Inmiddels heeft Nederdesign ook met deze partijen samengewerkt voor de websites van de Zonnetrein Groot Saeftinghe en Poppe Installatietechniek. Een mooie samenwerking waarin ieders talent wordt versterkt.

Ook online succes behalen?

Sander Bruggeman

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op