Chris de Vries Financieel Advies

Chris de Vries Financieel Advies is gespecialiseerd in advisering en begeleiding van gezinnen, dit op de momenten die ertoe doen: de zogenaamde life-changing events. Mooi werk!

Projectnummer#559
OpdrachtgeverChris de Vries Advies
OpleveringJuni 2019
TypeWebsite
Bekijk projectchrisdevriesadvies.nl

Het advies dat Chris de Vries Financieel Advies geeft, is duidelijk en onafhankelijk en is met name gericht op life-changing events en de gevolgen die dit met zich meebrengt voor de persoonlijke financiën. Bij life-changing events kun je denken aan gebeurtenissen in het leven zoals trouwen, scheiden, een koophuis of studerende kinderen. Kortom: een mooie onderneming en inmiddels ook een mooie samenwerking met Nederdesign…

In gesprek met de klant

Een moderne website

Met een ijzersterk concept en een goede huisstijl ontbrak het bij Chris de Vries Financieel Advies enkel nog aan een duidelijke website. Nederdesign heeft ervoor gekozen om de stijlelementen zoals het kompas, de helikopterpiloot en natuurlijk de huisstijlkenmerken zoals kleuren en lettertypes terug te laten komen op de website. Door de combinatie van die elementen én de indeling van de pagina’s oogt de website overzichtelijk en past hij precies binnen de bestaande huisstijl.

Leads generen

Het doel van de website is het genereren van leads. Dit in de vorm van contactformulieren en kliks op het telefoonnummer en e-mailadres. Daarnaast is de website ingericht om de bezoeker op de twee abonnementen te wijzen die Chris de Vries Financieel Advies aanbiedt. De website is zo gebouwd dat de bezoekers richting de abonnementen worden gestuurd. Vanuit alle pagina's wordt de bezoeker getriggerd na te denken over zijn of haar financiële toekomst.

Vindt er in jouw leven ook een life-changing event plaats of ben je gewoon benieuwd naar de website van Chris de Vries Financieel Advies? Die bekijk je hier

Ook online succes behalen?

Sander Bruggeman

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op