Chris de Vries Financieel Advies

Chris de Vries Financieel Advies is gespecialiseerd in advisering en begeleiding van uw gezin op de momenten die ertoe doen: de zogenaamde life-changing events.

Chris de Vries Financieel Advies is gespecialiseerd in advisering en begeleiding van uw gezin op de momenten die ertoe doen: de zogenaamde life-changing events. Met meer dan 35 jaar ervaring en met de bijbehorende diploma’s in de particuliere dienstverlening en life-planning zijn Chris en Jeanet de Vries de ideale financiële adviseurs. 

In gesprek met de klant

Meer leads genereren voor een uniek abonnement

Chris de Vries Financieel Advies geeft een gedegen en onafhankelijk advies voor particulieren en bedrijven. Gericht op life-changing events en de gevolgen daarvan voor de persoonlijke financiën. Met een ijzersterk concept en een goede huisstijl ontbrak het enkel nog aan een duidelijke en moderne website. Chris de Vries Financieel Advies heeft twee unieke abonnementen. Deze abonnementen zorgen ervoor voor dat de klant altijd bij hen terecht kan voor vragen over en een pro-actieve ondersteuning van hun financiële producten. Zelfs voor oude polissen en hypotheken die niet bij Chris de Vries zijn afgesloten. 

Het doel van de website wordt het genereren van leads. In de vorm van ingevulde contactformulieren en kliks op het telefoonnummer en e-mailadres wat op de website staat. Vanuit alle pagina's wordt de bezoeker getriggerd na te denken over zijn of haar financiële toekomst.