Klant aan het woord - Financieel Bewust en Zeker

19 mei 20223 minuten leestijd

Direct na zijn afstuderen richtte Stefan Siudzinski zijn bedrijf Financieel Bewust en Zeker op. Dit wilde hij goed aanpakken en daar hoorde ook een professionele website bij. Zijn keuze? Die viel op Nederdesign!

Direct een goed gevoel

‘Toen ik bezig was met het opzetten van mijn bedrijf, was ik op zoek naar iemand die mijn website kon bouwen. Op dat moment werkte ik al samen met tekstschrijver Irene Cappon, zij adviseerde Sander van Nederdesign. Voordat ik contact opnam, zag ik op de website van Nederdesign dat ze al heel veel verschillende soorten websites hebben gebouwd. Allemaal zagen ze er heel degelijk en netjes uit, het was precies wat ik zocht! Het goede gevoel dat ik toen al had, werd bevestigd door de leuke, informele communicatie die ik vervolgens had met Sander.

Positief verrast door creativiteit

Na een goed kennismakingsgesprek zijn we aan de slag gegaan. Het team van Nederdesign kwam met een passend voorstel, waar we vervolgens mee aan de slag konden. Wat ik heel fijn vond, was dat zowel Sander als Irene mij adviseerden over de website en het inrichten hiervan. Dat kwam allemaal heel mooi samen. Toen ik de eerste versie van mijn website zag, was ik positief verrast. Het was nog mooier geworden dan ik had gehoopt. Je kon merken dat het Nederdesign-team hun creativiteit erop had losgelaten. Zo was er bijvoorbeeld gekozen voor een groene kleur, die ik zelf niet had aangedragen, en het gebruik van de foto’s kwam heel mooi uit. Het past allemaal heel goed bij elkaar en is fris en modern geworden.

‘Ik had het zelf niet bedacht’

Naast die creativiteit, dachten ze ook mee over de indeling van de website. Zo waren er een aantal zaken waar ik zelf niet over na had gedacht, bijvoorbeeld hoe je een bepaalde tekst met een paar kleine twists op een pakkende manier kan weergeven. Of het toevoegen van groene vakjes met een korte oneliner. Als ik daar nu naar kijk denk ik: Ja het valt op! Automatisch lees je het stukje tekst. Daar hadden ze echt een goed punt, ik had het zelf niet bedacht. Ook komt op iedere pagina de ‘plus’, de toegevoegde waarde, van Financieel Bewust en Zeker terug. Op iedere pagina is dat een eigen plus geworden. Sander heeft mij daar goed in begeleid. Eerst dacht ik: wat moet ik daar neer zetten? Maar we hebben hier samen over gebrainstormd en het resultaat is top.

Extra persoonlijk tintje

Ik ben niet alleen tevreden over het resultaat van mijn website, maar ook over de samenwerking met Nederdesign. Ze zijn professioneel en zijn goed in hun werk. Dat is de basis naar mijn idee. Maar ook hoe ze omgaan met hun klanten spreekt me aan. Het is dezelfde manier als waarop ik met mijn klanten omga. Ze zijn betrokken en oprecht geïnteresseerd in mij, mijn onderneming en in mijn drijfveren. En… ze hebben lekker bier bij Nederdesign ;-)! Hiervan heb ik een fles gekregen bij de oplevering van mijn website. Dat geeft net een extra persoonlijk tintje aan het geheel.’
 

Ook samenwerken?

Sander Bruggeman

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op

Ook interessant:

Klant aan het woord – Advies van PA
4 augustus 20224 minuten leestijd

Klant aan het woord – Advies van PA

Verduurzamen. Het is vaak een grote investering, dus waar begin je? Welke energiebesparende maatregelen neem je én bij welke aanbieder? Patrick Anema voorziet je via zijn nieuwe, door Nederdesign gebouwde, website van een goed onderbouwd advie

Lees meer
Klant aan het woord – Van Opdorp Transport
22 maart 20224 minuten leestijd

Klant aan het woord – Van Opdorp Transport

Van Opdorp Transport. Het is een mooi bedrijf dat heel hard werkt aan hun online zichtbaarheid. Dit met succes! Wesley van Hoeijen, Managing Director bij Van Opdorp Transport is enthousiast over de nieuwe website en de samenwerking met Nederdesign.

Lees meer
Klant aan het woord - Salarisbureau Bogaard
19 november 20214 minuten leestijd

Klant aan het woord - Salarisbureau Bogaard

Een persoonlijke website. Dat was wat Ranco Bogaard van Salarisbureau Bogaard graag wilde. Uit de vele bedrijven die aan Ranco voorgelegd werden, koos hij voor Nederdesign. Een leuke samenwerking, die gebaseerd is op vertrouwen. Ranco vertelt erover.

Lees meer