Klant aan het woord - Petribi

21 oktober 20213 minuten leestijd

Petribi, het is een Hulsters familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de levering en montage van o.a. rolluiken, zonweringen en terrasoverkappingen. Het team van Nederdesign omschrijft het bedrijf als een ‘ontzettend leuke en enthousiaste klant’. Waar dat enthousiasme vandaan komt? Bianca Wagenaer van Petribi licht het toe.

Aansprekende opdrachtgevers

‘Petribi is opgericht door mijn ouders, Peter en Lia Wagenaer, maar inmiddels hebben mijn broer Ricardo en ik een stapje naar voren gezet binnen ons familiebedrijf. Wij vonden dat het tijd werd voor een nieuwe website. Voor ons was het meteen duidelijk dat we dat door een lokale partij wilden laten doen. Daarbij vinden we het heel fijn om korte lijnen te hebben en bij wijze van spreke even binnen te kunnen springen als dat nodig is. We zijn online gaan zoeken en kwamen al snel uit bij Nederdesign. Het overzicht met mooie opdrachtgevers op hun website sprak ons direct aan.

Goed gevoel bij team Nederdesign

Toen Sander bij ons langskwam, hadden we meteen een goed gevoel bij hem. Inmiddels kunnen we zeggen dat we datzelfde gevoel hebben bij heel het team van Nederdesign. Het zijn heel fijne en lieve mensen, waarmee het ontzettend prettig samenwerken is. Niet alleen omdat ze goed werk leveren, maar ook omdat we kunnen zeggen wat we denken, samen kunnen brainstormen en altijd op een prettige manier feedback krijgen.

Digitale voordeur goed vindbaar

Het team van Nederdesign heeft een goed uitgedachte strategie bedacht voor onze website. Het blijven ontwikkelen van de website staat hierin centraal. Onze doelen worden hier steeds op aangepast. Ons voornaamste doel was beter gevonden worden in Google. Want we kunnen wel investeren in een dure showroom, maar het internet is onze digitale voordeur. Petribi wil graag groeien en met behulp van Nederdesign is onze digitale voordeur óók goed vindbaar! Wendy is ons aanspreekpunt, waarmee we het meeste samenwerken. Ze luistert heel goed naar ons, begrijpt wat we bedoelen en levert goed werk. Ze analyseert pagina voor pagina, doet zoekwoordenonderzoeken en blijft herschrijven voor de vindbaarheid. We zien ook wat dit oplevert, doordat we duidelijke analyses te zien krijgen.

Blind vertrouwen in Nederdesign

Het is voor Wendy, Sander en Rob nooit teveel om met ons mee te denken, dit doen ze dan ook op alle vlakken. Zo gaven ze ons bijvoorbeeld ook advies omtrent ons logo en tips om meer reviews te krijgen. Ik kan wel zeggen dat wij blind op Nederdesign vertrouwen. Het zijn professionals die weten wat ze doen. Ik kan Nederdesign aan iedereen aanbevelen!’

Ook samenwerken?

Sander Bruggeman

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op

Ook interessant:

Klant aan het woord - Salarisbureau Bogaard
19 november 20214 minuten leestijd

Klant aan het woord - Salarisbureau Bogaard

Een persoonlijke website. Dat was wat Ranco Bogaard van Salarisbureau Bogaard graag wilde. Uit de vele bedrijven die aan Ranco voorgelegd werden, koos hij voor Nederdesign. Een leuke samenwerking, die gebaseerd is op vertrouwen. Ranco vertelt erover.

Lees meer
Klant aan het woord - Design Your Lifestyle
11 juni 20213 minuten leestijd

Klant aan het woord - Design Your Lifestyle

Met Design Your Lifestyle ondersteunen, coachen en begeleiden Katrien en Ronny mensen. Nederdesign heeft voor Design Your Lifestyle onder andere de website en het intranet mogen bouwen. Hoe dat loopt? Dat vertellen Katrien en Ronny je zelf…

Lees meer
Klant aan het woord - Recht door Zee
27 november 20203 minuten leestijd

Klant aan het woord - Recht door Zee

Al sinds 2008 werkt Nederdesign samen met het reclamebureau Recht door Zee uit Sas van Gent. Sindsdien heeft Nederdesign tal van websites voor hen gebouwd. Annelies Korst, eerste stuurman bij Recht door Zee, vertelt over hun samenwerking.

Lees meer