Klant aan het woord - ABC Zonnepanelen

18 februari 20202 minuten leestijd

Al ruim drie jaar werkt ABC Zonnepanelen samen met Nederdesign. Nederdesign heeft niet alleen de website van ABC Zonnepanelen gemaakt, maar zorgt ook voor het onderhoud hiervan én voor de online marketing van het bedrijf. Peter van Laere, directeur bij ABC Zonnepanelen, vertelt over deze samenwerking.

“Jaren geleden hebben Sander en ik elkaar leren kennen tijdens een ontbijt van het Genootschap Ondernemers Zeeuws-Vlaanderen in Terneuzen.” vertelt Peter. “Om de twee weken ontbijten we samen met een groep ondernemers. Tijdens dit ontbijt delen we onze kennis met elkaar. Sander zit ook bij dit genootschap en hij maakte een positieve indruk op me. Op dat moment waren we ook toe aan een nieuwe website, dus ik dacht: ik ga het gewoon door Sander laten doen. Ik had vertrouwen in hem.

Nieuwe snufjes

Zo gezegd, zo gedaan. Sander heeft toen onze nieuwe website gemaakt. Er kon een groot deel worden overgenomen van onze oude website, maar er zijn ook een hoop nieuwe snufjes in opgenomen. Zo worden nu bijvoorbeeld de Google-reviews direct op onze website geplaatst. Ook heeft hij een heel plan van aanpak geschreven om meer reviews te krijgen. Hier gaan we binnenkort mee aan de slag.

Vorig jaar was ons beste jaar

Naast de website verzorgt Sander ook de online marketing voor ons. Het gaat hierbij om de vindbaarheid van de website en de advertenties in Google. Eens in de drie maanden zitten we samen om dit door te spreken, want we werken met targets. Wat we zien is dat er daadwerkelijk een stijgende lijn in de resultaten zit. De samenwerking met Nederdesign zorgde ervoor dat wij vorig jaar 64% meer offertes mochten maken. Het conversiepercentage is bijna verdubbeld van 0,87% naar 1,67% en onze gemiddelde prijs per conversie blijft al jaren stabiel onder de € 40,-. Vorig jaar was ons beste jaar tot nu toe. Dat hebben we voor een groot deel aan de website en de vindbaarheid hiervan te danken!

We mogen de boot niet missen

Zowel het internet, als het aanbod zonnepanelen, verandert heel snel. Het is dus van belang dat we hier snel op inspelen. Het is niet de bedoeling dat we de boot missen. Omdat ons assortiment continu verandert, bekijkt Sander voor ons hoe we de producten het beste op de markt krijgen. Hij onderzoekt op welke woorden het meeste gezocht wordt in Google en past hier dan onze online marketing op aan.

Regionale partner

Wat ik fijn vind aan de samenwerking met Sander, is dat hij goed luistert en aanvult. Hij is productief en dat levert een zeer goed resultaat op. Daar doe je het toch voor. Voorheen hebben we ook wel eens samengewerkt met een partij, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar iemand uit de regio. Nu weten we wat er gebeurt en of het effect heeft. Dat hadden we destijds niet. En… vorige week waren we allebei vier dagen gaan carnavallen, allebei in ons eigen dorpje. Dat schept ook een band!”

Ook online succes behalen?

Sander Bruggeman

We helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem vandaag contact met ons op voor een kenningsmakingsgesprek!

Neem contact op

Ook interessant:

Klant aan het woord - Salarisbureau Bogaard
19 november 20214 minuten leestijd

Klant aan het woord - Salarisbureau Bogaard

Een persoonlijke website. Dat was wat Ranco Bogaard van Salarisbureau Bogaard graag wilde. Uit de vele bedrijven die aan Ranco voorgelegd werden, koos hij voor Nederdesign. Een leuke samenwerking, die gebaseerd is op vertrouwen. Ranco vertelt erover.

Lees meer
Klant aan het woord - Petribi
21 oktober 20213 minuten leestijd

Klant aan het woord - Petribi

Petribi is gespecialiseerd in de levering en montage van o.a. rolluiken, zonweringen en terrasoverkappingen. Het team van Nederdesign omschrijft het bedrijf als een ‘ontzettend leuke en enthousiaste klant’. Waarom ze zo enthousiast zijn..

Lees meer
Klant aan het woord - Design Your Lifestyle
11 juni 20213 minuten leestijd

Klant aan het woord - Design Your Lifestyle

Met Design Your Lifestyle ondersteunen, coachen en begeleiden Katrien en Ronny mensen. Nederdesign heeft voor Design Your Lifestyle onder andere de website en het intranet mogen bouwen. Hoe dat loopt? Dat vertellen Katrien en Ronny je zelf…

Lees meer